Gewonden bij steekpartij op de De la Reyweg | Regio15.nl

Gewonden bij steekpartij op de De la Reyweg

Den Haag - Bij een steekincident op de De la Reyweg zijn vannacht twee gewonden gevallen, waarvan één zwaargewond.


De politie heeft twee verdachten aangehouden, beiden 26-jarige Hagenaars.

De politie had omstreeks twee uur meerdere meldingen gekregen over een vechtpartij tussen 30 á 40 personen op de De La Reyweg, ter hoogte van de Vaassenstraat. Agenten zagen ter plaatse een groep personen die wegliepen in verschillende richtingen.

Op straat troffen ze twee gewonden aan. Een man had een bebloed hoofd en een dik oog. Deze man is één van de aangehouden 26-jarige verdachten. De andere gewonde, een 20-jarige, werd ter hoogte van de Hattemlaan aangetroffen en bleek diverse steekwonden te hebben aan zijn rug. Zijn woon- of verblijfplaats is nog niet bekend.

Voor deze laatste gewonde is behalve een ambulance ook het Mobiel Medisch Team is - per auto - ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is gestabiliseerd en is daarna met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden.

Op de De la Reyweg is door de politie een Plaats Delict afgezet en is onderzoek gedaan.

De politie doet verder onderzoek naar het steekincident en heeft meerdere getuigen gesproken. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben worden verzocht zich te melden bij de recherche via 0900 - 8844, bureau Zuiderpark.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 6642

w-IMG 6645

w-IMG 6652

w-IMG 6653

w-IMG 6658

w-IMG 6662

w-IMG 6677