Overval op woning Laan van Wateringse Veld | Regio15.nl

Overval op woning Laan van Wateringse Veld

Den Haag - Vanmorgen heeft er een woningoverval plaatsgevonden op de Laan van Wateringse Veld.


Drie nog onbekende mannen belden rond kwart over tien aan bij de woning en gaven aan een pakketje af te leveren. Toen de vrouw des huizes de deur opende om het pakketje aan te nemen, drongen de mannen het huis binnen. Doordat beide slachtoffer het op een gillen zetten, kozen de verdachten al snel het hazenpad. Het is niet bekend wat zij hebben buitgemaakt.

De slachtoffers, een 69-jarige man en een 65-jarige vrouw, zijn gewond geraakt en ter plekke gecontroleerd. De politie zoekt getuigen van de overval.

De politie heeft enige tijd gezocht naar de daders, maar zonder resultaat.

De mannen hebben een donkergetinte huidskleur. Ze droegen oranjekleurige jassen, gelijkend op kleding voor gemeentewerknemers of postbezorgers. Eén van de mannen had een fors postuur, de andere twee hadden een slank postuur. Ze spraken accentloos Nederlands.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Beresteinlaan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video en Foto's: Tim de Kleijn


w TDK 2860

w TDK 2866

w TDK 2874

w TDK 2883

w TDK 2890