Overval op zonnestudio op de Kon. Julianalaan | Regio15.nl

Overval op zonnestudio op de Kon. Julianalaan

Voorburg - Een man met een vuurwapen pleegde vrijdagavond een overval op een zonnestudio aan de Koningin Julianalaan.


De man kwam omstreeks half negen met een vuurwapen en bivakmuts op de zonnestudio binnen. De man zei tegen de mederkers dat hij het geld uit de kassa wilde. Nadat hij dit had gekregen heeft hij de studio verlaten en is rechtsaf in de richting van de Prins Bernhardlaan weggerend.

Politie-eenheden startten direct een grote zoektocht naar de dader in de omgeving van de zonnestudio, maar hebben hem tot op heden nog niet kunnen aanhouden.

Bij de zoekactie werd onder andere gebruik gemaakt van de politiehelikopter en de politiehonden. Daarnaast hebben agenten enkele getuigen gehoord in de zonnestudio. 

Het gaat om een man met een stevig/vadsig postuur en is ongeveer 1.70 m lang. Hij heeft donkere ogen. Hij droeg tijdens de overval een bivakmuts met opvallend grote gaten erin, een grijze sweater met rits en capuchon. Zijn capuchon had hij over zijn bivakmuts op. Verder droeg hij een donkere trainingsbroek en had hij een grijs/blauwe rugzak en een zwart vuurwapen bij zich.

Medewerkers van Bureau Forensische Opsporing zijn ter plaatse geweest en hebben technisch onderzoek gedaan.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Rene Hendriks, Ruben van Essen en Sander Paardekooper

w KJlaan SBF56130

w IMG 1336

w PEEN5091

w PEEN5098

w IMG 1165

w KJlaan SBF56140

w KJlaan SBF56119

w KJlaan SBF56120

w KJlaan SBF56136