Overval op tapasrestaurant aan de Uilebomen | Regio15.nl

Overval op tapasrestaurant aan de Uilebomen

Den Haag - Twee mannen hebben vanavond een overval gepleegd op tapasrestautant 'El Barrio'aan de Uilebomen.


De verdachten drongen rond tien over half twaalf het restaurant binnen en bedreigden de aanwezigen, een handjevol mensen. De mannen vertrokken uiteindelijk en het is vooralsnog onbekend of zij buit hebben gemaakt.

Een 42-jarige medewerker is bij de overval mishandeld en is daarbij lichtgewond geraakt. Hij hoefde na onderzoek in de ambulance niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De getuigen zijn allen naar het ziekenhuis vervoerd om daar een verklaring af te leggen.

De politie heeft in de omgeving van het restaurant gezocht naar de daders, onder andere met speurhonden, maar heeft nog niemand aangehouden.

De verdachten zijn tussen de 16 en 20 jaar oud. Eén van hen droeg een zwarte jas met capuchon, heeft een negroide uiterlijk en heeft een klein postuur, de andere droeg een donkere jas met een pet, heeft een blanke huidskleur en blond haar. De verdachten zijn vermoedelijk te voet gevlucht in de richting van station Den Haag Centraal.

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan! Bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer


Foto's: Ruben van Essen

w IMG 1259

w IMG 1260

w IMG 1265

w IMG 1362

w IMG 1364

w IMG 1365