Etos op de Leyweg overvallen | Regio15.nl

Etos op de Leyweg overvallen

Den Haag - Een filiaal van de Etos in het winkelcentrum aan de Leyweg is vanmiddag overvallen door een nog onbekende man.


De verdachte kwam rond vijf over twee de winkel binnen en bedreigde een cassiere. Vervolgens deed hij een greep in de kassa en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. De vrouw rende achter de overvaller aan en zag dat hij op een fiets wegreed de Leyweg op in de richting van de V&D bij de Hengelolaan. De politie zoekt getuigen van het incident.

Na de overval heeft de politie in de omgeving naar de man uitgekeken. De verdachte is een man met een donkere huidskleur, van ongeveer 30 jaar oud en 1.75 m. lang. Hij heeft een slanke lichaamsbouw en donker, krullend haar. Hij droeg een pet, een zonnebril en een zwarte sjaal.

Vorige week vrijdag is een ander filiaal van de Etos overvallen aan de Fahrenheitstraat. De politie onerzoekt of het wellicht om dezelfde dader gaat.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Update 2 april: de politie heeft een 50-jarige Hagenaar aangehouden als verdachte van het plegen van deze overval en nog twee andere overvallen op drogisterijen.

Foto's: Dejan Jeremic

w IMG 2671

w IMG 2674

w IMG 2676

w IMG 2677

w IMG 2680

w IMG 2682

w IMG 2688

w IMG 2693