Beroving van inzittende auto van Lennepweg | Regio15.nl

Beroving van inzittende auto van Lennepweg

Den Haag - Drie onbekende personen hebben vanavond op de van Lennepweg de vrouwelijke inzittende van een personenauto beroofd.


Op de van Lennepweg, gelegen in het stadsdeel Scheveningen, hebben de drie de 51-jarige Haagse vrouw beroofd terwijl zij nog in haar auto zat. Na de beroving zijn de daders er vandoor gegaan op een paarse motor en in een wit bestelbusje.

Onmiddelijk na de beroving werd de politie in kennis gesteld. Deze stuurde meerdere beschikbare eenheden ter plaatse om de verdachten te zoeken. Ook de politiehelikopter werd derwaards gestuurd om vanuit de lucht deel te nemen aan de zoekactie en heeft geruime tijd boven de omgeving gehangen, op zoek naar de daders.

In de omgeving zijn meerdere mensen staandegehouden door agenten omdat deze mensen aan de daderomschrijving voldeden. Geen van deze mensen had na onderzoek iets te maken met de beroving en zijn dan ook niet aangehouden en geen verdachte (meer) in deze zaak.

Politieagenten hebben het slachtoffer van de overval opgevangen. Deze is meegenomen naar het politiebureau om van de schrik te bekomen en een verklaring af te leggen c.q. om aangifte te doen.

Meerdere buurtbewoners hebben een getuigenverklaring afgelegd. Medewerkers van Forensische Opsporing verrichten ter plaatse sporenonderzoek. Mede in verband met sporen is een gedeelte van de Van Lennepweg afgesloten geweest.

Video: Dejan Jeremic

Foto's: Dejan Jeremic en Sander Paardekooper

w IMG 5624

w IMG 5615

w SBF59073

w IMG 5622

w SBF59083

w SBF59086

w IMG 5633

w IMG 5646