Woning aan de Bezuidenhoutseweg overvallen | Regio15.nl

Woning aan de Bezuidenhoutseweg overvallen

Den Haag - Een 74-jarige bewoonster van de Bezuidenhoutseweg kregen vanavond de schik van hun leven toen zij in haar woning overvallen werden.


De 74-jarige vrouw opende de centrale deur van het pand en werd meteen naar binnen geduwd door de onbekende man. Hoewel de man haar bedreigde zag het slachtoffer kans om bij buren op de voordeur te kloppen. De verdachte koos daarop meteen het hazenpad.

Een speurhondgeleider heeft in de voortuin van de woning met zijn hond gezocht naar eventuele sporen die zou kunnen leiden naar de dader(s).

Het speciaal in het leven geroepen Twister-overvallenteam is ter plaatse gekomen om specifieke daderinformatie te verkrijgen die zou kunnen leiden tot de aanhouding van de verdachte(n).

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden. Heeft u iets opvallende gezien in de straat of in de omgeving, op de avond zelf of in voorgaande dagen? Bel dan 0900-8844. Geeft u liever uw tip anoniem door? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Video: Ferrie van Geer


Foto's: Rick Hebing, Nick van der Toorn en Ruben van Essen

w BZH Ruben 1

w BZH Rick 1

w BZH Nick 1

w BZH Nick 2

w BZH Nick 3

w BZH Rick 2

w BZH Ruben 2

w BZH Ruben 4