Auto te water Nieuweweg Honselersdijk | Regio15.nl

Auto te water Nieuweweg Honselersdijk

Honselersdijk - Op de Nieuweg is vannacht een dronken bestuurder met zijn auto te water geraakt; de man moest naar het ziekenhuis worden vervoerd.


Rond kwart over twee raakte de auto te water. Dat werd opgemerkt door een andere automobilist, die op het ene moment de betreffende auto in zijn achteruitkijkspiegel zag en het volgende moment een grote plons in het water zag toen hij weer in zijn spiegel keek.

De bestuurder kon met hulp van andere verkeersdeelnemers uit het water worden gehaald. Dat had nog wat voeten in de aarde, omdat de man aanvankelijk achter het stuur bleef zitten en geen aanstalten maakte om het voertuig te verlaten. De man moest vervolgens bij agenten een alcoholtest doen, hij blies 800 ugl, waar het maximum op 220 ugl staat.

Na onderzoek in de ambulance is de man naar het ziekenhuis vervoerd. Omdat er sprake geweest van rijden onder invloed; is een agent meegereden naar het ziekenhuis.

Omdat het onduidelijk was of er meer personen in de auto hadden gezeten, zijn brandweerduikers en brandweermensen in waadpak te water gegaan en hebben de sloot afgezocht. Er werd echter niemand meer aangetroffen.

Berger Vreugdenhil heeft de auto vervolgens uit het water gehaald en afgevoerd.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman, Maurice Schotman en Robin Leltz

w IMG 4462

w IMG 4467

w IMG 4473

w IMG 3163

w IMG 4479

w IMG 4514

w IMG 0431

w IMG 0432

w IMG 3217

w IMG 3252

w IMG 4532