Drie gewonden bij twee aanrijdingen Troelstrakade | Regio15.nl

Drie gewonden bij twee aanrijdingen Troelstrakade

Den Haag - Op de Troelstrakade zijn vanmorgen bij twee ongevallen in korte tijd drie gewonden gevallen.


Even voor acht uur 's-ochtends zijn een brommerrijder en een jonge fietser met elkaar in botsing gekomen op de rijbaan van de Troelstrakade, tussen de Coornhertstraat en de Fruitweg.

De brommerrijder die op de rechter rijstrook in de richting van de Fruitweg reed, reed daar tegen een fietser aan, die in tegengestelde richting over het fietspad fietste, en om nog onduidelijke reden zijn reis over de rijbaan voortzette. Beide bestuurders kwamen hierbij ten val.

Twee ambulances werden gealarmeerd; de brommerrijder is zwaargewond en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, nadat hij kort behandeld was op de plek van het incident. De fietser is op de wervelplank gefixeerd en even later zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

In verband met het ongeval was de Troelstrakade afgesloten en moest het verkeer keren ter hoogte van de Coornhertstraat. Een automobiliste die vanaf de Troelstrakade de Coornhertstraat inreed, zag een fietser die tegen het verkeer op het fietspad reed over het hoofd. Ook zij kwamen in botsing, waarbij de fietsster licht gewond raakte.

De fietsster is kort onderzocht door een nog aanwezige ambulanceverpleegkundige, maar de verwondingen waren dusdanig ernstig dat er toch een derde ambulance ter plaatse is gekomen. Dit slachtoffer heeft zelf plaatsgenomen op de brancard en is hierna per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Experts van de Verkeerspolitie hebben ter plaatse samen met de VOA onderzoek gedaan naar het incident op de Troelstrakade. Het ongeval op de Coornhertstraat wordt afgehandeld door de verzekeraars.

Foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 6384

w-IMG 6388

w-IMG 6391

w-IMG 6396

w-IMG 6403

w-IMG 6409

w-IMG 6426

w-IMG 6430

w-IMG 6434

w-IMG 6447

Het ongeval bij de afzetting op de Troelstrakade, op de kruising met de Coornhertstraat:

w-IMG 6389

w-IMG 6406

w-IMG 6410

w-IMG 6411

In verband met de twee ongelukken stond het aardig vast in de omgeving, voornamelijk rondom Station Moerwijk was het een chaos:

w-IMG 6441