Voetgangster gewond na botsing met maaltijdbezorger | Regio15.nl

Voetgangster gewond na botsing met maaltijdbezorger

Den Haag - Een voetgangster is vanmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval in de Anna Paulownastraat.


Het slachtoffer werd even voor half zes bij het oversteken aangereden door een maaltijdbezorger op een electrisch aangedreven scooter. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch team zijn ter plaatse gestuurd.

Op de aanvliegroute naar het Malieveld werd de piloot echter geconfronteerd met een vliegende drone op ongeveer 100 meter hoogte. De piloot moest hierdoor een stuk om vliegen om uit de buurt van de drone te blijven. De traumahelikopter is uiteindelijk met een kleine vertraging geland op het Malieveld. Het MMT is vervolgens met een politievoertuig naar de locatie van het ongeval vervoerd.

Het slachtoffer is op straat gestabiliseerd en is daarna op een wervelplank gefixeerd. Hierna is zij naar het MCH/Westeinde ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden.

Op verzoek van de Verkeerspolitie is zijn medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse ter plaatse gekomen voor onderzoek naar het ongeval. Mogelijk heeft het slachtoffer de scooter niet horen aankomen, omdat deze niet voorzien is van een luide motor.

Video en foto's: Dejan Jeremic en Sander Paardekooper

w IMG 8620

w SBF54717

w MMT SBF54718

w IMG 8632

w IMG 8640

w IMG 8641

w IMG 8649

w IMG 8652

w IMG 8657

w IMG 8656

w MMT SBF54740

w IMG 8661

w IMG 8659