Ongeval na verkeersruzie op A12 | Regio15.nl

Ongeval na verkeersruzie op A12

Den Haag - De A12 in de richting van Utrecht is vanavond bij het Prins Clausplein geheel afgesloten na een ongeval.


Bij het ongeval, dat even na negen uur plaatsvond, waren een busje en een personenauto betrokken en er ging een verkeersruzie aan vooraf.

Een busje dat bij het ongeval was betrokken raakte eerst de andere auto en kwam op z'n zijkant tot stilstand. De vangrail werd door de auto beschadigd en de rijbaan lag bezaaid met onderdelen en aarde.

De rijbaan in de richting van Utrecht werd geheel afgesloten; ook één rijstrook van de rijbaan richting Den Haag moest worden afgesloten.

Eén van de inzittenden liep bij het ongeval een hoofdwond op, maar hoefde na behandeling in de ambulance niet te worden vervoerd. De andere bestuurder is bij het ongeval niet gewond geraakt.

De berger heeft beide voertuigen afgesleept. Voor reiniging door een ZOAB-machine en reparatie van de geleiderail is de A12 nog enkele uren afgesloten geweest.

Update 01.00u: Toch was er iemand die tijdens de herstelwerkzaamheden vond dat de rode kruizen voor anderen gelden. Politie heeft de bestuurder voorzien van stopteken en een dure bekeuring. Voor meer informatie over afzettingen en rode kruizen, zie ook onze reportage.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w IMG 1039

w IMG 1042

w IMG 1044

w IMG 1045

w IMG 1046

w IMG 1050

w IMG 1053

w IMG 0001