Vrijenbanselaan afgesloten na zwaar ongeval | Regio15.nl

Vrijenbanselaan afgesloten na zwaar ongeval

Delft - Een bestuurster is even voor acht uur vanmorgen zwaargewond geraakt bij een éénzijdig ongeval op de Vrijenbanselaan.


Door nog onbekende oorzaak is de bestuurster van een zwarte auto met hoge snelheid tegen een lantaarnpaal gebotst. Door de klap is de lantaarnpaal twee keer geknikt en omgevallen. Een andere auto liep lichte schade op door de rondvliegende brokstukken van zowel de auto als de lantaarnpaal.

Ambulance, brandweer en politie werden direct gealarmeerd voor het ongeval, dat heeft plaatsgevonden vlakbij de afrit van de A13 bij Delft-Noord.

Na een korte behandeling op het plaats van het ongeval is het slachtoffer onder motorbegeleiding van de Verkeerspolitie naar het ziekenhuis vervoerd.

De auto was afkomstig uit de richting van Delft en reed daarvoor al 'vreemd'. Mogelijk is het slachtoffer dus onwel geworden tijdens het autorijden. Agenten van de verkeerspolitie zijn ter plaatse om onderzoek te verrichten. De Vrijenbanselaan is tussen de afrit van de A13 en de Rijswijkse Landingslaan afgesloten.

Foto's: Rene Hendriks

w PEEN5014

w PEEN5017

w PEEN5018

w PEEN5020

w PEEN5025

w PEEN5030

w PEEN5031

w PEEN5046