'Rechtdoor' de afrit af op de A4 | Regio15.nl

'Rechtdoor' de afrit af op de A4

Den Hoorn - Vermoedelijk na een onwelwording heeft de bestuurder van een Belgisch bestelbusje de bocht op de afrit Den Hoorn van de A4 rechtdoor genomen en is daarbij op z'n zijkant terecht gekomen.


Rond vijf voor twee kwamen op de alarmcentrale meldingen binnen van een ongeval op de A4 richting Delft, bij de afrit Den Hoorn/Schipluiden. Omdat het slachtoffer nog in het gekantelde en zwaarbeschadigde voertuig zat, werden ambulance, brandweer en meerdere politie-eenheden richting het incident gestuurd.

Een getuige heeft na alarmering een poging gedaan om het slachtoffer te bevrijden, door de voorruit kapot te trappen. Hierna kon de man uit het busje gehaald worden, waarna hij in de inmiddels gearriveerde ambulance werd onderzocht.

Brandweerlieden hebben het voertuig onderzocht op lekkages e.d. en het water naast het incident bekeken om uit te sluiten dat er iemand uit het busje was geslingerd, en in het water terecht gekomen was. Dat bleek niet het geval. Kort hierna is de brandweer retour naar de kazerne gegaan.

Medewerkers van Vermeulen IM hebben met een actiewagen en een botsabsorber de situatie beveiligd op verzoek van de weginspecteur. Berger Vreugdenhil heeft het voertuig rechtop gezet en afgevoerd, nadat de Verkeerspolitie de situatie had geschouwd en besloten had geen sporenonderzoek te doen.

De oorzaak van het ongeval ligt volgens getuigen bij het feit dat de bestuurder onwel zou zijn geworden. De man is met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd met onbekende verwondingen.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w IMG 2395

w IMG 2397

w IMG 2402

w IMG 2404

w IMG 2408

w IMG 2411

w IMG 2412

w IMG 2423