Gewonden bij zware aanrijding Shell Noordweg | Regio15.nl

Gewonden bij zware aanrijding Shell Noordweg

Pijnacker - Bij een forse aanrijding op de Noordweg zijn vanmiddag meerdere gewonden gevallen.


Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor vier ter hoogte van het Shell tankstation. Twee auto's zijn met elkaar in botsing gekomen, waarna één van de auto's voor een deel in het water belandde. Ook twee andere auto's raakten beschadigd. Mogelijk is één van de betrokken auto's uit het Shell station de rijbaan opgedraaid.

Meteen werd groot alarm geslagen en werden totaal vier ambulances, de traumahelikopter uit Amsterdam, de Commandant van Dienst Geneeskundig, een aantal brandweervoertuigen en de politie met spoed ter plaatse gestuurd.

De brandweer heeft als eerste de auto m.b.v. de lier van het hulpverleningsvoertuig met spoed uit het water getrokken. Hierna zijn meerdere inzittenden door de brandweer uit de auto gehaald. Na onderzoek in de ambulance zijn drie gewonden naar het ziekenhuis vervoerd. Het Mobiel Medisch Team is teruggevlogen naar Amsterdam.

De VOA doet onderzoek naar het ongeval. De Noordweg is geheel afgesloten als gevolg van het ongeval. De juiste toedracht van het ongeval is nog niet bekend.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Rene Hendriks

w PEEN5687

w PEEN5693

w PEEN5695

w PEEN5700

w PEEN5707

w PEEN5713

w PEEN5720

w PEEN5728

w PEEN5735

w PEEN5749

w PEEN5754