Eén gewonde na ongeval met brandweervoertuig | Regio15.nl

Eén gewonde na ongeval met brandweervoertuig

Rijswijk - Door nog onbekende oorzaak is vanmorgen rond half tien een Officier van Dienst (OvD) van de brandweer achterop een auto gereden op de Burgemeester Elsenlaan.


Op de rijbaan tussen brandweerkazerne Rijswijk en de Limpergstraat reed het verkeer zeer langzaam in verband met een rood verkeerslicht op de kruising. De bestuurder van het brandweervoertuig merkte het verkeer voor hem niet op en reed tegen een voertuig aan, dat op zijn beurt doorschoot tegen een ander voertuig aan.

Een inzittende van één van de aangereden auto's klaagde over nek- en/of rugklachten, waarna hij door ambulancepersoneel op de brancard is geplaatst met een nekklem om, om eventueel extra nek- en rugletsel te voorkomen. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeerspolitie is ter plaatse geweest om onderzoek te doen naar het ongeval. Na het maken van overzichtsfoto's bleek er geen VOA-onderzoek nodig, waarna de partijen onderling het schadeformulieren hebben ingevuld. Korte tijd later is de Burgemeester Elsenlaan weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto's: Robert Johnson en Dejan Jeremic

w DSC 9650

w DSC 9656

w DSC 9678

w IMG 5435

w DSC 9692

w DSC 9714

w DSC 9729

w DSC 9734

w DSC 9747

w IMG 5450