Twee aanhoudingen na verkeersongeval Briandstraat | Regio15.nl

Twee aanhoudingen na verkeersongeval Briandstraat

Rijswijk - Twee vrouwen zijn donderdagmiddag aangehouden na het veroorzaken van een ongeval in de Briandstraat.


De twee vrouwen reden met hun auto over de Briandstraat in de richting van de Henri Dunantlaan, toen zij een fietser aan reden. Het slachtoffer kwam met zijn fiets ten val en heeft hierbij diversen verwondingen opgelopen.

Omdat de eerste meldingen wezen op mogelijk ernstige verwondingen, was behalve de ambulancedienst ook de traumahelikopter gealarmeerd met het Mobiel Medisch Team. Hun inzet werd echter geannuleerd toen zij boven het incident vlogen.

De ambulancedienst heeft de man gestabiliseerd en heeft hem vervolgens met spoed vervoerd naar een ziekenhuis voor verdere behandeling.

De twee inzittenden van de auto hadden direct na het ongeval hun auto op de stoep geparkeerd en zijn er vervolgens vandoor gegaan, zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Zij meldden zich echter na enige tijd bij de aanwezige agenten. Deze besloten de dames aan te houden voor verder verhoor op bureau Rijswijk.

Agenten van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) zijn ter plaatse geweest en hebben een onderzoek gehouden naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Tim de Kleijn
w TDK 5649

w TDK 5653

w TDK 5654

w TDK 5662

w TDK 5667

w TDK 5669