Ambulance Haaglanden ingezet bij ongeval in Moordrecht | Regio15.nl

Ambulance Haaglanden ingezet bij ongeval in Moordrecht

Moordrecht - Bij een ongeval op de Provinciale weg N456 vielen vanavond drie gewonden; een ambulance uit Haaglanden heeft bijstand verleend.


De hulpdiensten werden vanavond rond half negen gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Provinciale weg N456 bij Moordrecht. Toen bleek dat er meerdere slachtoffers medische hulp nodig hadden, werden enkele ambulancess uit Hollands-Midden en een ambulance uit Haaglanden gealarmeerd. Ook Het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam is gealarmeerd.

De hulpdiensten troffen ter plaatse twee voertuigen aan die op elkaar waren gebotst. Dit gebeurde tussen de op- en afritten van de A20 bij Moordrecht en het Weegje.

In één voertuig bleek een slachtoffer bekneld te zitten en deze werd door de brandweer bevrijd. Er bleef ook rook/stoom onder de motorkap van één voertuig uitkomen, waarna de brandweer dit voor de zekerheid met een schuimlaag heeft afgedekt.

Na ongeveer drie kwartier konden drie slachtoffers naar het ziekenhuis vervoerd worden. De brandweer heeft op dat moment nog een jerrycan met een onbekende stof veilig gesteld.

De VOA heeft ter plaatse onderzoek gedaan en toen dit afgerond was kon de berger beide voertuigen afvoeren.

Volgens getuigen kwam de zwarte auto al slingerend opeens op de tegenover gelegen weghelft terecht en daar kon de bestuurder van de witte bestelbus geen veilig heenkomen meer zoeken, waarna een ongeval onvermijdelijk was.

Er is nog in de naastgelegen sloot gezocht naar eventuele andere slachtoffers maar deze bleken er niet te zijn. De N456 is voor lange tijd afgesloten geweest.

Foto's: 112hm

w AD Ernstig ongeval op de N456 bij Moordrecht Rens de Haan 1

w AD Ernstig ongeval op de N456 bij Moordrecht Rens de Haan 2

w AD Ernstig ongeval op de N456 bij Moordrecht Rens de Haan 3

w AD Ernstig ongeval op de N456 bij Moordrecht Rens de Haan 4

w AD Ernstig ongeval op de N456 bij Moordrecht Rens de Haan 6

w AD Ernstig ongeval op de N456 bij Moordrecht Rens de Haan 7

w AD Ernstig ongeval op de N456 bij Moordrecht Rens de Haan 9

w AD Ernstig ongeval op de N456 bij Moordrecht Rens de Haan 11

w AD Ernstig ongeval op de N456 bij Moordrecht Rens de Haan 16

w AD Ernstig ongeval op de N456 bij Moordrecht Rens de Haan 18

w AD Ernstig ongeval op de N456 bij Moordrecht Rens de Haan 27