Nieuwsflits week 3 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 3

kop nieuwsflitsthumb 3Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 3 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 13 januari:

Pijnacker - Bij een frontale aanrijding tussen twee voertuigen op de kruising van de Overgauwseweg met de Tuindersweg is vanmorgen flinke schade ontstaan. Bij de aanrijding waren een personenauto en een bestelbus betrokken. Er vielen geen gewonden. De bestuurder van de personenauto nam de bocht te krap en reed tegen de bestelbus aan. De automobilist is uit voorzorg nagekeken in de ambulance. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w 16082490788 df6e6deaee k

w 16082501468 4df2914582 k

w 16084159117 8fcd86880e k

w 16269530832 90da554ffa k

Woensdag 14 januari:

Den Haag - Vanmiddag omstreeks half twee vond op de kruising van de Nieuwe Parklaan met de Nieuwe Duinweg een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Beide auto's raakten flink beschadigd. De bestuurster van één van de auto's werd in de ambulance onderzocht en is hierna met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Lucien de Vries)

w DSC 6048

w DSC 6050

w DSC 6052

Donderdag 15 januari:

's-Gravenzande - Vanochtend rond kwart over acht vond op de Koningin Julianaweg, ter hoogte van de van Heuven Goedhartlaan, een aanrijding plaats waarbij een gewonde viel. Een jongetje stak met zijn fiets de Koningin Julianaweg over en werd toen aangereden door een passerende auto. Het jongetje kwam tegen de voorruit van de auto terecht en belandde tientallen meters verder op het wegdek. Het slachtoffertje liep onder andere hoofdletsel op en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Koningin Julianaweg was enige tijd afgesloten vanuit de richting van Monster. (Foto's: Piet de Ruyter)

w DSC 0014

w DSC 0022

w DSC 0023

w DSC 0025

Zaterdag 17 januari:

Den Haag - De brandweer werd vannacht omsreeks twee uur met prio 2 gestuurd naar een buitenbrand in de Jacob Jordaensstraat. Terwijl de brandweer onderweg was bleek dat er afval in brand stond en dat het brandende afval dicht tegen de woningen lag, zodat er kans op overslag bestond. Dit is aan de brandweer doorgegeven en deze is met prio 1 verder gereden. De buitenbrand was snel geblust. De brandweer heeft ook nog een deel van een container geblust. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 1119

w IMG 1122

w IMG 1123

w IMG 1136

Leidschendam - Een fietsster is vanochtend omstreeks elf uur gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de kruising van de Heuvelweg en de Prinsensingel. De vrouw verleende vermoedelijk geen voorrang aan de auto. Het slachtffer is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Lucien de Vries)

w DSC 6058

w DSC 6060

w DSC 6063

Zondag 18 januari:

Den Haag - Een automobiliste verloor vanmiddag omstreeks half vier op de Juliana van Stolberglaan, ter hoogte van de Amalia van Solmsstraat, de macht over het stuur en botste tegen een geparkeerde auto. Beide auto's liepen hierdoor forse schade op. Ambulance en Rapid Responder kwamen ter plaatse en de bestuurster is in de ambulance onderzocht. Zij hoefde niet te worden vervoerd. Het is niet bekend wat er nu precies gebeurd was waardoor de bestuurster de macht over het stuur was verloren. Tenminste één van beide auto's moest door een berger worden afgevoerd. De Juliana van Stolberglaan was tijdelijk afgesloten in de richting van de Laan van Nieuw Oost Indië. (Foto's: Machiel Janssen)

w IMG 1385

w IMG 1389

w IMG 1391

w IMG 1393

Naaldwijk - Op het Patijnenburg ging zondagavond bij een pinapparaat van de Rabobank een melder af die een explosief gas in of rondom het apparaat had gedetecteerd. Hulpdiensten werden vervolgens direct gealarmeerd, waaronder de brandweer van Naaldwijk. Van een mogelijke ram-/plofkraak, wat deze melder hoofdzakelijk moet detecteren, was geen sprake. De brandweer heeft ter plaatse metingen verricht, maar kon niets aantreffen. Mogelijk is de melder afgegaan door een storing, of bijvoorbeeld een scooter die enige tijd heeft staan draaien voor het pinapparaat. (Foto's: Danny Botman)

w IMG 2147

w IMG 2143

w IMG 2153

Zoetermeer - Op de P.C. Boutenshove raakt een prullenbak in brand. De brandweer was snel ter plaatse, en gaf de bak even wat water. Daarna is de woning geventileerd. Het nader bericht was 'kleine brand' (foto's: Roy Wolters)
w IMG 2005

w IMG 2008

w IMG 2009