Nieuwsflits week 4 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 4

kop nieuwsflitsthumb 4Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 4 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 19 januari:

Den Haag - Een automobilist nam aan het begin van de avond de bocht over het Willem Witsenplein te snel. Hierdoor maakte de auto een te ruimte bocht en botste op de Laan van Nieuw Oost-Indië tegen een lantaarnpaal. Hierdoor raakte de bestuurder gewond en kon deze in eerste instantie niet zelfstandig zijn voertuig verlaten. Om hem uit zijn auto te halen en hem aan zijn verwondingen te helpen kwamen politie, brandweer en ambulancedienst ter plaatse. De brandweer heeft de ambulance geholpen om de bestuurder uit zijn auto te helpen. De bestuurder is in de ambulance verzorgd en later zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft de auto meegenomen en zal tijdelijk gestald worden totdat de eigenaar beslist wat ermee moet gebeuren. (Foto's: Ruben van Essen)

w IMG 0653

w IMG 0652

w IMG 0655

w IMG 0666

Woensdag 21 januari:

Den Haag - Op de Plesmanweg sloeg een automobilist rechtsaf de oprit op van het Hubertusviaduct. Hij zag daarbij echter een passerende scooterrijder op het fietspad over het hoofd. Een botsing was het gevolg. De scooterrijder raakte gewond en is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF54598

w SBF54605

w SBF54622

Vrijdag 23 januari:

Den Haag - Even voor vier uur vanmiddag vindt er op de kruising van de Hengelolaan met de Langestede een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. De fietser raakt hierbij lichtgewond en moest in de ambulance onderzocht worden. Gelukkig vielen de verwondingen mee en hoefde de fietser niet te worden vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 5387

w IMG 5393

w IMG 5397

's-Gravenzande - Vrijdagavond rond kwart voor 10 ontstond er brand in een auto, welke geparkeerd stond op het Pijperplein. De brandweer kreeg allereerst door dat de brand was op het Zandeveltplein, maar dit bleek later dat het Pijperplein moest zijn. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was, omdat zij via het Pijperplein reden en de auto tegen kwamen, konden zij niet voorkomen dat de auto flinke schade opliep. De oorzaak is nog niet bekend. (Foto's: Fred vd Ende)

w DSC 0005

w DSC 0011

w DSC 0014

Zoetermeer - Op de kruising van de van Aalstlaan met de van Diestlaan kwamen vanavond even voor half twaalf twee voertuigen met elkaar in botsing. De zwarte auto reed over de van Diestlaan in de richting van de van Aalstlaan en de blauwe auto reed over de van Aalstlaan in de richting van de van der Hagenstraat. Brandweer en ambulances werden ter plaatse gestuurd en er zijn twee personen onderzocht. Het is niet bekend hoeveel personen er naar het ziekenhuis zijn vervoerd. De brandweer hoefde niet te knippen; iedereen kon zelfstandig het voertuig verlaten. Een berger heeft beide voertuigen agevoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC02868

w DSC02876

w DSC02881

Zaterdag 24 januari:

Den Haag - Omstreeks kwart voor tien vanochtend werd de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd voor een incident op het Heeswijkplein. Het bleek te gaan om een medische noodsituatie aangaande een jongetje in een woning. Ook een ambulance en een wagen van de huisartsenpost kwamen er plaatse. De traumahelikopter is geland, maar daarna gelijk weer opgestegen en retour Rottedam/The Hague Airport gegaan. Het jongetje is met spoed naar het iekenhuis vervoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

w DSC 0150

w DSC 0152

w DSC 0165

Zoetermeer - Even voor één uur vanmiddag vond er op de Australiëweg, op de rijbaan vanaf het Maximaplein richting Centrum, een kop-staart aanrijding plaats tussen drie personenauto's. Brandweer en een ambulance kwamen ter plaatse, maar de brandweer hoefde geen dienst te doen. Er is één persoon onderzocht in de ambulance en deze is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Omdat er één rijstrook was afgesloten, was er enige overlast voor het verkeer. (Foto's: Martin van Oostveen en Roy Wolters)

w IMG 7556

w IMG 2106

w IMG 2109

w IMG 7557