Nieuwsflits week 5 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 5

kop nieuwsflitsthumb 5Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 5 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 26 januari:

Den Haag - De bestuurder van een bedrijfsbusje sloeg vanmiddag even over half één vanaf de Oude Haagweg rechtsaf de Laan van Eik en Duinen in, maar had daarbij kennelijk een passerende scooterbestuurster over het hoofd gezien. De scooterbestuurster botste daarop tegen de zijkant van het busje en raakte lichtgewond. Zij is in een ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Piet de Ruyter)

w IMG 5427

w IMG 5433

w IMG 5435

Zoetermeer - Vanmiddag heeft er een kleine brand gewoedt in een woning aan de Theo Thijssenhove. De brand is even na twee uur door nog ombekende oorzaak ontstaan in de keuken van een bovenwoning. De bewoners konden zichzelf in veiligheid brengen. De brandweer van kazernes Stadhart en Oosterheem werden met spoed ter plaatse gestuurd. Uiteindelijk was alleen de tankautospuit van kazerne Stadshart nodig en was de brand snel onder controle. Het nader bericht was 'kleine brand'. Een ambulance is ook nog opgeroepen om met spoed ter plaatse te komen om een bewoner te controleren in de ambulance op rookinhalatie. De bewoner is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Wat de schade aan de woning is, is niet bekend. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC02892

w DSC02897

Rijswijk - Even over half zes kwamen een personenauto en een scooter met elkaar in botsing op de kruising van de Jacob van Offwegenlaan met de Jozef Israelslaan. De scooterbestuurster raakte gewond en is in de ambulance onderzocht. Hierna is zij onder A2 (geen spoed) vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Donny Kooistra en Nick van Mourik)

w DSC 1394

w DSC 1395

w DSC 0020

w DSC 1405

Den Haag - Een persoon is om zes uur vanavond gewond geraakt bij een kop-staart botsing op de Valkenboslaan. Het slachtoffer was een inzittende van één van de twee auto's, en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, alwaar zij ter controle nagekeken wordt. Het verkeer kon langs de aanrijding, de partijen zullen onderling een schadeformulier invullen. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 8676

w IMG 8679

w IMG 8680

Den Haag - Het is vandaag een slechte dag voor de bestuurders van gemotoriseerde tweewielers: Ook op de Van Alkemadelaan raakte een scooterbestuurder gewond bij een ongeval ter hoogte van de Wassenaarseweg. Na controle in de ambulance is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. Een agent van bureau Verkeer is ter plaatse geweest om onderzoek te doen. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 8685

w IMG 8682

w IMG 8687

Rijswijk - Elders in Rijswijk, op de Lindelaan, reed een scooterbesturster omstreeks tien over zeven tegen een geparkeerde auto. Een ambulance kwam ter plaatse en het ambulancepersoneel heeft de scooterbestuurster onderzocht. Zij hoefde niet per ambulance naar het ziekenhuis te worden gebracht. De Lincelaan was tijdelijk afgesloten als gevolg van het ongeval. (Foto's: Donny Kooistra)

w DSC 0078

w DSC 0105

w DSC 0138

w DSC 0143

Dinsdag 27 januari:

Den Haag - Op de kruising van de van Alkemadelaan met de Pompstationsweg vond even na vier uur vanmiddag een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietser. De bestuurder van de personenauto wilde vanaf de van Alkemadelaan linksaf de Pompstationsweg in slaan en botste toen tegen een fietser die op het fietspad over de van Alkemadelaan reed. De auto kwam na de aanrijding tegen een boom tot stilstand. De fietser is na onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De automobilist is ook onderzocht; niet bekend is of deze ook naar het ziekenhuis moest (Foto's: Shane Alders)

w IMG 8341

w IMG 8350

w IMG 8354

w IMG 8357

Den Haag - Op het Frederik Hendrikplein kwam een jongetje met zijn been klem te zetten tussen de spijlen van een speeltoestel. Met geen mogelijkheid kon hij zelf loskomen en ook de hulp van omstanders mocht niet baten. De brandweer werd gebeld en deze wist de jongen te bevrijden door een paar bouten los te draaien van het speeltoestel. Het jongetje kwam met de schrik vrij. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 8367

w IMG 8371

w IMG 8375

Den Haag - Als gevolg van een onwelwording is de bestuurder van een BMW om kwart over vijf in bossages naast de A4 richting Amsterdam terecht gekomen. Een andere automobilist en een vrachtwagenchauffeur zijn direct gestopt om te helpen. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken en naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft de auto meegenomen. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 8849

w IMG 8854

w IMG 8855

Vrijdag 30 januari:

Den Haag - Rond kwart over drie reed een automobilist om nog onbekende reden tegen een paal in het midden van de Nieuwe Duinweg. Brandweer en politie werden direct richting de plaats van het incident gestuurd, waar bleek dat de bestuurder niet gewond was, en ook niet bekneld zat. Een berger heeft de auto, die zwaar beschadigd is geraakt, afgetakeld. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 9064

w IMG 9067

w IMG 9072

Den Haag - Op de kruising van de Oudemansstraat met het Lorentzplein werd even voor twaalf uur de opzittende van een scootmobiel aangereden door een personenauto bij het oversteken op een voetgangersoversteekplaats. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht en daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een agent heeft de scootmobiel naar het bureau overgebracht. Het ruispunt was enige tijd deels afgesloten. (Foto's: Donny Kooistra)

w DSC 0018

w DSC 0041

w DSC 0043

w DSC 0051

Den Haag - Vanmiddag rond tien over vier heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het Valkenbosplein. Een personenauto en een scooter kwamen daarbij met elkaar in botsing. De scooterbestuurder is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. Het verkeer ondervond veel hinder van het ongeval en het onderzoek van de politie. (Foto's: Donny Kooistra)

w DSC 0022

w DSC 0024

w DSC 0030

w DSC 0037

Zaterdag 31 januari:

Den Haag - Omstreeks kwart voor vijf vanmiddag ontstond er op de Volendamlaan, ter hoogte van de Leyweg, een fikse kop-staart aanrijding tussen twee personenauto's. Beide auto's raakten zwaar beschadigd. Eén van de inzittenden werd in een ambulance onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Het verkeer werd tijdelijk via het terrein van het naastgelegen tankstation omgeleid. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 5727

w IMG 5728

w IMG 5729

w IMG 5734