Nieuwsflits week 6 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 6

kop nieuwsflitsthumb 6Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 6 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 2 februari:

Den Haag - OP de Barbiersgaarde komt een stadsduif vast te zitten in een net dat voor een balkon van een woning hangt. De brandweer wordt door voorbijgangers gebeld en de tankautospuit van kazerne Den Haag/Loosduinen gaat met prio 2 ter plaatse. De tankautospuit is net bij de flat gearriveerd of de bewoonster weet de duif te bevrijden. Die vliegt vervolgens zijn vrijheid tegemoet. (Foto's: Nick van Mourik)

w DSC 1650

w DSC 1654

Den Haag - Omstreeks tien voor vijf ontstaat brand in een portiekwoning aan de Binnenzijde. De brand is snel onder controle en het nader bericht is 'kleine brand'. Een vogel wordt tijdelijk in zijn kooi buiten neergezet, totdat de woning is geventileerd. De oorzaak van de brand is niet bekend. (Foto's: Nick van Mourik)

w DSC 1657

w DSC 1659

w DSC 1661

Den Haag - Even over zes uur vanavond vond er een ongeval plaats op de Laan van Wateringse Veld. Een personenauto botste op de rijbaan richting Wippolderlaan achterop een andere personenauto. De voorste auto schoot daarbij door tegen een zogenaamd 'biggenruggetje'. Eén van de inzittenden is in de ambulance onderzocht en moest later naar het ziekenhuis worden vervoerd. Omdat de ambulance op de rijbaan stond, moest het verkeer richting de Wippolderlaan via de tegengestelde richting rijden. Het verkeer werd geregeld door twee agenten. (Foto's: Nick van Mourik)

w DSC 1677

w DSC 1681

w DSC 1685

w DSC 1688

Woensdag 4 Februari:

Leidschendam - Op de Noordsingel botste woensdagavond een automobilist op zijn voorganger. Dit gebeurde voor de stoplichten op de kruising met de Burgemeester Banninglaan. De bestuurder van het voorste voertuig raakte gewond, en is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hij is vervolgens voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Danny Botman)

w DB Noordsingel IMG 2337

w DB Noordsingel IMG 2339

w R15 1743 01

Donderdag 5 februari:

Den Haag - Op de Erasmusweg, nabij de Troelstrakade, werd even voor zeven uur vanavond een voetganger aangereden door een personenauto. De voetganger liep hierbij een hoofdwond op. Een passerende EHBO'er heeft eerste hulp verleend. Het slachtoffer is daarna door ambulancepersoneel onderzocht en daarna onder A2 (geen spoed) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

w DSC 0041

w DSC 0042

w DSC 0045

w DSC 0051

Vrijdag 6 februari:

Rijswijk - De brandweer kreeg rond tien voor half drie de melding van brand in een woning aan de Geestbrugweg. Van kazernes Rijswijk, Laak en Leidschenveen vetrokken brandweervoertuigen met prio 1. Het bleek dat in het pand een prullenbak in de brand stond en dat ging gepaard met veel rook. De prullenbak is buiten afgeblust en nader bericht was 'kleine brand'. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Foto's: Donny Kooistra en Shane Alders)

w DSC 0001

w DSC 0016

w DSC 0032

w IMG 8430

Den Haag - Op de rotonde op de kruising van de Leyweg met de Zevenwoudelaan werd vanavond omstreeks kwart over tien een jonge fietser aangereden door een personenauto. De fietser is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w R15 1756

w R15 1757

w R15 1765

Zaterdag 7 februari:

Den Haag - Even na drie uur vannacht botste een bestelwagen door nog onbekende oorzaak tegen een HTM-mast op het Rijswijkseplein. De politie heeft de bestuurder/ster laten blazen op het voorselectieapparaat en de uitkomst was dusdanig dat deze mee moest naar het bureau. Er vielen voor zover bekend geen gewonden en firma Vreugdenhil heeft de auto afgesleept. (Foto's: Robin Leltz)

w IMG 8489

w IMG 8509

w IMG 8555

w IMG 8565

Zoetermeer - In een woning aan de Charlie Parkerrode ontstond omstreeks drie uur vanmiddag een medische noodsituatie. Twe ambulancess, de traumahelikopter met het MMT, enkele brandweervoertuigen ten behoeve van het afhijsen van de patiënt en een aantal politiemensen, zo'n 20 hulpverleners totaal, zijn ingezet bij de hulpverlening aan de patiënt, het afhijsen van de patiënt en het afzetten van de straat. De patiënt is met spoed naar het MCH/Westeinde ziekenhuis vervoerd. De MMT-arts is met de ambulance meegereden en is bij het Westeinde ziekenhuis weer opgehaald door de traumahelikopter. (Foto's: Martin van Oostveen en Roy Wolters)

w IMG 7900

w IMG 2429

w IMG 2432

w IMG 2461