Nieuwsflits week 7 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 7

kop nieuwsflitsthumb 7Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 7 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 11 februari:

Zoetermeer - De traumahelikopter 'Lifeliner 2' met het MMT aan boord, vloog vanavond in verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Tweede Stationsstraat. Het zou gaan om een onwelwording van het kindje. Behalve de traumahelikopter waren ook twee ambulances ter plaatse. Het kindje is per ambulance met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMt is met de ambulance meegereden. (Foto's: Martijn Roggeveen)

w ROG 4661

w ROG 4687

w ROG 4691

Zaterdag 14 februari:

Voorburg - Koperdieven dachten vrijdagnacht hun slag te slaan op c.q. bij een leegstaand pand aan de Fonteynenburghlaan. Kennelijk werden zij tijdens hun 'eerzame werkzaamheden' gestoord. Daarom werd de brandweer erbij gehaald om een stuk dakbedekking veilig te stellen dat aardig los hing en om te voorkomen dat er ongelukken zouden gebeuren. (Foto's: Donny Kooistra)

w DSC 0121

w DSC 0122

w DSC 0132

w DSC 0133

Zondag 15 Februari

Den Haag - Op de Reuzenreigerstraat is zondagavond rond 19 uur een busje uitgebrand. De brandweer kon niet voorkomen dat het busje flinke schade opliep. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. (Foto: Rick Hebing)

w Foto 15 02 15 19 32 51