Nieuwsflits week 8 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 8

kop nieuwsflitsthumb 8Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 8 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 16 februari:

Delft - Voorbijgangers troffen omstreeks één uur vanmiddag bij een sloot vlakbij de IJsmeestertunnel, die onder de A13 tussen Delft en Delfgauw loopt, een hoeveelheid kleding aan en alarmeerden de hulpdiensten. Omdat er rekening werd gehouden met een mogelijke drenkeling werden brandweer, politie en een ambulance ter plaatse gestuurd. Twee brandweerduikers hebben het water ter plaatse doorzocht, maar troffen niemand aan. Hierop is de zoekactie beëindigd. De kleding is meegenomen naar het politiebureau. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 0274

w IMG 0282

w IMG 0286

w IMG 0289

Dinsdag 17 februari:

Den Haag - Een verwarde man raakte vanmiddag omstreeks kwart over vijf te water op de Bierkade. Politie, brandweer en ambulancedienst werden met spoed die kant op gestuurd. Enkele politiemensen hebben de man veilig op het droge weten te krijgen; de brandweer kon hierop retour kazerne. De man kon in een politiebus opwarmen en is na de aankomst van de ambulancedienst overgebracht naar de ambulance en is hierna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De man is handboeien omgedaan. De reden daarvan is ons niet bekend. (Foto's: Robert Johnson en Donny Kooistra)

w DSC 9597

w DSC 0020

w DSC 9609

w DSC 9616

Den Haag - Een automobilist is vanavond even voor half zeven op de Ambachtsgaarde tegen een 'Hagenaartje' gebotst. De automobilist raakte daarbij gewond en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. Wat de toedracht van het ongeval was is niet bekend. (Foto's: Nick van Mourik)

w R15 1929

w R15 1940

w R15 1948

De Lier - Aan de Zijtwende heeft vanavond een brandje gewoed in een vrachtwagen. Volgens omstanders waren de accu’s oververhit geraakt. Toen de chauffeur de rook zag, bedacht hij zich geen moment en belde de brandweer. Daarna is de chauffeur zelf begonnen met blussen. Doordat de brandweerkazerne van De Lier zich hemelsbreed op nog geen 500 meter afstand bevond, was de brandweer snel ter plaatse en bleef de schade beperkt. De brandweer is nog enige tijd aanwezig gebleven bij de truck. Daarna is de monteur ter plaatse gekomen om het voertuig na te kijken. (Foto's: Fred van der Ende)

w DSC 0004

w DSC 0010

w DSC 0012

w DSC 0015

Donderdag 19 februari:

Monster – Vanmorgen moesten de hoogwerker uit Loosduinen en de tankautospuit uit Monster uitrukken voor een schoorsteenbrand aan de Gantellaan. Gelukkig betrof het een klein brandje en had de brandweer deze ook snel onder controle. Op het moment dat wij onze foto’s stonden te nemen moest er een dame fir vanaf de Meloenlaan kwam, uitwijken voor een fietser en kwam zo tegen een betonnen paaltje tot stilstand. Ondanks dat had deze dame toch nog een beetje geluk, want toen de brandweer klaar was hebben zij, samen met twee fotografen, de dame weer op weg geholpen. (Foto's: Fred van der Ende)

w DSC 0002

w DSC 0005

w DSC 0013

w DSC 0014

Vrijdag 20 februari:

's-Gravenzande - Op de Koningin Julianaweg met de Wattstraat vond rond zeven uur vanavond een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietser. De fiets werd daarbij zwaar beschadigd, maar de fietser kwam er echter zonder veel kleerscheuren vanaf. Hij is namelijk onderzocht in de ambulance. maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

w DSC 0003

w DSC 0005

w DSC 0007

w DSC 0014