Nieuwsflits week 14 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 14

kop nieuwsflitsthumb 14Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 14 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 31 maart:

Den Haag - Vanmorgen rond acht uur werd een jonge fietsster op de kruising van de Dedemsvaartweg met de Zuidlarenstraat aangereden door een auto. Zij kwam bij de aanrijding tegen de voorruit terecht. Het meisje werd onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of zij vervoerd moest worden. (Foto's: Ruud van Aarle)

w 20150331 075224

w 20150331 075328

Vrijdag 3 april:

Wassenaar - Omstreeks half negen stak een fietser op de Backershagenlaan, ter hoogte van de Admiraal Helfrichlaan, onvoorzichtig de rijbaan over en zag een aankomende auto over het hoofd. Of de auto de fietser heeft geraakt is niet bekend, maar de fietser kwam ten val en liep hoofd- en beenletsel op. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC 2849

w DSC 2851

w DSC 2852

w DSC 2853

Zaterdag 4 april:

Den Haag - De politie heeft vannacht en vanmorgen een hennepkwekerij opgerold in een woning aan het Tesselseplein in Duindorp. Het is onbekend hoeveel planten er zijn aangetroffen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de planten vernietigd en de spullen van de kwekerij afgevoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 8038

w IMG 8041

w IMG 8045

w IMG 8046

Den Haag - Vanmorgen ontstond er op de kruising van de Oude Haagweg met de Groen van Prinstererlaan een aanrijding tussen drie voertuigen. De bestuurder van één van de voertuigen ging er na de aanrijding vandoor. Twee inzittenden van een van de andere voertuigen zijn door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet te worden vervoerd. De gegevens van de doorgereden auto zijn belend, dus de bestuurder daarvan kan een bezoekje van de politie verwachten. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 8048

w IMG 8050

w IMG 8053

Leidschendam - Brandweer, ambulancedienst, politie en MMT werden vanavond omstreeks tien voor tien gestuurd naar de Patrijslaan in verband met een 'medische noodsituatie binnenshuis'. De traumahelikopter met het MMT is geland bij het fietspad naast de N14. Het MMT is vervolgens met een politiebusje naar de Patrijslaan overgebracht. Nadat de patiënt was gestabiliseerd, is deze per ambulance met spoed overgebracht naar het MCH/Westeinde. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden naar het Westeinde en is daar weer opgehaald door de traumahelikopter. (Foto's: Rene Hendriks) 

w PEEN5830

w PEEN5839

w PEEN5848