Nieuwsflits week 15 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 15

kop nieuwsflitsthumb 15Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 15 in de regio hebben afgespeeld.


Vrijdag 10 april:

Wassenaar - Omstreeks kwart voor vier heeft er op de kruising van de Van Zuylen van Nyeveltstraat met de Middelweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenbusje en een fietser. De fietser kwam vanuit de Middelweg en kwam tegen de zijkant terecht van het busje dat vanuit de richting van de Deijlerweg kwam. De fietser raakte bij de aanrijding gewond en is zonder soed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC 2860 1

w DSC 2862 1

w DSC 2864 1

w DSC 2865 1

Leidschendam - Op de Stompwijkseweg brak omstreeks kwart voor vijf tijdens werkzaamheden met een slijptol brand uit op een bootje dat op de kant lag. De tankautospuit van kazerne Zoetermeer/Stadshart is ter plaatse gekomen en de brandweermensen hadden de brand snel onder controle. Dat kon niet voorkomen dat er veel schade ontstond aan het vaartuig. (Foto's: Roy Wolters en Sander van den Berg)

w IMG 4638

w IMG 4640

w DSC 0003

w DSC 0014

Den Haag - Vrijdagavond rond 23:45 uur botste een bestuurder op de Maanweg tegen een betonnen pilaar. De man reed op de Maanweg onder het viaduct van de Maanweg, door nog onbekende reden, tegen de pilaar. Hij raakte niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept. (Bron: Danny Botman en Sander Paardekooper)

w IMG 3482

w IMG 3488

w SBF57327

w SBF57341

Zaterdag 11 april:

Naaldwijk - Buurtbewoners meldden vanmiddag omstreeks kwart over twee aan de politie dat zij personen op het dak van het Floracollege aan de Dijkweg hadden zien lopen. Hierop is de politie met een aantal eenheden ter plaatse gegaan en heeft de school omsingeld. De hoogwerker van brandweerkazerne Naaldwijk is te hulp gevraagd zodat de politie  op het dak kon kijken. Daarbij werd echter niemand meer aangetroffen. Hierop zijn brandweer en politie weer ingerukt. (Foto's: Danny Botman)

w IMG 3433

w IMG 3437

w IMG 3440

De Lier - Op het Hodenpijlsepad, nabij de Van Wijklaan, vond even na half één vanmiddag een incident plaats waarbij een fietser betrokken was. Mogelijk maakte de man deel uit van een groep wielrenners. Of het gaat om een ongeval of onwelwording is niet duidelijk. Gelet op de binnengekomen telefoontjes werden twee ambulances en de traumahelikopter met het MMT ter plaatse gestuurd. De man is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet meegereden en het MMT is daarom teruggekeerd naar Rotterdam/The Hague Airport. (Foto's: Ricardo Bonsang)

w DSC 4016

w DSC 4020

w DSC 4021

w foto2

Den Haag - Omstreeks kwart over zes kwamen een personenauto en een scooter met elkaar in botsing op de kruising van de Paul Krugerlaan en de Smitstraat. De scooterbesturud raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

w DSC 0002

w DSC 0003