Nieuwsflits week 16 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 16

kop nieuwsflitsthumb 16Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 16 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 13 april:

Zoetermeer - Op de Zuidweg, voor de verkeerslichten nabij de oprit van de A12, ontstond vanmiddag even na half vijf een kop-staart botsing tussen twee personenauto's. Een inzittende van het voorste voertuig liep daarbij mogelijk letsel op en is in een ambulance onderzocht. Het slachtoffer is uiteindelijk zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Verkeer richting Zoetermeer-Centrum kon het ongeval passeren via een naastgelegen rijstrook. De Verkeerspolitie heeft onderzoek verricht. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 3939

w IMG 3946

w IMG 3967

w IMG 3978

Dinsdag 14 april:

Wassenaar - Vanmiddag omstreeks half vijf is op het Maaldrift een fietser aangereden door een personenauto. Behalve een ambulance is ook de traumahelikopter ter plaatse geweest. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Over de toedracht van het ongeval en de toestand van het slachtoffer is niets bekend. De VOA heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Andy Spring in 't Veld)

w IMG 4325

w IMG 4326

w IMG 4327 1

Wassenaar - Omstreeks kwart over zes vanavond was het weer raak op het Maaldrift. Ditmaal ging het om een paard dat in een sloot was beland. Deze kon er op eigen gelegenheid niet uit komen en daarom werd de brandweer gebeld. De tankautospuit van kazerne Wassenaar en het hulpverleningsvoertuig van kazerne Leidschendam-Voorburg zijn ter plaatse gekomen. Met behulp van de brandweermensen kon het paard niet veel later op de kant worden geholpen. (Foto's: Herman van der Woude)

w IMG 6331

w IMG 6350

w IMG 6351

w IMG 6355

Donderdag 16 april:

Den Haag - Omstreeks half twaalf werd een fietsster door onbekende oorzaak aangereden op de Bezuidenhoutseweg, ter hoogte van de RABO-bank. De vrouw kon zelf de ambulance in lopen, maar werd na onderzoek door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie doet onderzoek. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 3749

w NVM 3751

w NVM 3752

w NVM 3758

Vrijdag 17 april:

De Lier - Vanmiddag omstreeks tien voor half twee heeft er op de kruising van de Transportweg met de Coldenhovenlaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelauto en een scooterrijder. Gezien de aard van de melding werd behalve een ambulance ook de traumahelikopter gealarmeerd. De scooterrijder is in de ambulance behandeld en zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis; de arts van het Mobiel Medisch Team is niet meegereden. (Foto's: Piet de Ruyter)

w DSC 4039

w DSC 4042

Voorburg - Op de kruising van de Koningin Wilhelminalaan met de van Wassenaerstraat vond vanmiddag omstreeds kwart voor drie een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter. De automobilist sloeg rechtsaf de van Wassenaerstraat in, maar sneed daarbij de scooterbestuurster af, die daardoor tegen de auto botste. De scooterbestuurster raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft in verband met het ongeval een onderzoek verricht. De scooter is afgevoerd door de politiekraan en de auto door een berger. (Foto's: Ap de Heus)

w DSC07001

w DSC07009

w DSC07014

w DSC07015

Den Haag - Rond tien over half vijf zijn op de kruising van de Strijplaan en de Sammersweg een auto en een scooter met elkaar in botsing gekomen. De scooterbestuurder raakte hierbij gewond en is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 3837

w NVM 3847

w NVM 3848

Den Haag - De inzet van het MMT op de Dorpersdreef heeft rond zes uur vanavond voor veel drukte op straat gezorgd. De situatie in een woning maakte de komst van de MMT-arts noodzakelijk. Na de inzet is de Lifeliner 2 met het volledige MMT retour Rotterdam gevlogen. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 3878

w NVM 3880

w NVM 3885

Zaterdag 18 april:

Leidschendam - Een medische noodsituatie aan het begin van de middag in een woning aan de Doctor van Noortstraat, maakte het noodzakelijk dat twee ambulances (waarvan één uit Hollands-Midden) en de traumahelikopter met het MMT met spoed ter plaatse gingen. Het betrof een onwelwording in een woning naast de kerk. Ook de brandweer werd gealarmeerd ten behoeve van het afhijsen van de patiënt, maar dat was achteraf niet nodig. De patiënt is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT is hierop retour Rotterdam/The Hague Airport gevlogen. (Foto's: Rene Hendriks en Roy Wolters)

w PEEN6162

w PEEN6167

w IMG 4870

w IMG 4884

Zondag 19 April

Den Haag - Enkele inzittenden van meerdere auto's gingen zaterdag op zondagnacht rond 2 uur op de vuist in 'De Put' aan de Calandstraat. Toen de gealarmeerde politie ter plaatse kwam suste de ruzie en verhoorde de politie de betrokkenen. De politie noteerde de gegevens waarna na enkele minuten iedereen weer kon vertrekken. Voor zo ver bekend zijn er geen aanhoudingen verricht. (Foto's: Danny Botman en Yvette van der Toorn)

w IMG 3717

w IMG 3737

w IMG 4263

Zondag 19 April

Den Haag - Rond half twee werd de brandweer gebeld met de melding van een autobrand op de Madesteinweg. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek er inderdaad een auto in brand te staan op een parkeerterrein aldaar. De auto kan als verloren worden beschouwd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. Volgens informatie van de eigenaresse die wij ontvingen, was de auto eerder van haar gestolen. Voor zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden in deze. (Foto's: Ivar Gieles en Nick van Mourik)

w NVM 4034

w NVM 4036

w IMG 8991

w IMG 9005

Stompwijk - Voor de 2e keer in 24 uur gaat de traumahelikopter naar Stompwijk. Ditmaal voor een ongeval in een schuur aan de Stompwijkseweg. De heli landt weer in het weiland. De patiente wordt uiteindelijk zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd; de arts rijdt niet mee maar vligt met de heli terug naar Rotterdam (foto's: Rene Hendriks)
w PEEN6204

w PEEN6217