Nieuwsflits week 17 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 17

kop nieuwsflitsthumb 17Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 17 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 20 april:

Den Haag - Even voor half acht vanochtend vond er op de Nieboerweg ter hoogte van de Houtrustweg een aanrijding plaats tussen een fietser en een auto. De fietser, die bij het ongeval ten val is gekomen, is door ambulancepersoneel verzorgd en naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie heeft onderzoek verricht, terwijl agenten het verkeer om-en-om langs het ongeval leidde. De vermoedelijke oorzaak van het ongeval kan worden gezocht in het 'zicht' van de bestuurder. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 3215

w IMG 3209

Den Haag - De bestuurster van een auto is rond kwart over negen door nog onbekende reden tegen een andere auto gereden op de 'rotonde' boven de A12, nabij op- en afrit Forepark. Zij is hierbij gewond geraakt en door ambulancepersoneel behandeld. Eén rijstrook is korte tijd afgesloten geweest. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 3223

w IMG 3224

w IMG 3225

Den Haag - Rond twee uur vanmiddag bemerkte een bewoner van een huis aan de Zorgvlietstraat iets opmerkelijks. Er zat namelijk een gapend gat in de gevel van het huis. Volgens buren die getuige waren, is een automobilist de schuldige, maar is na het beschadigen van de muur weggereden. De politie doet onderzoek, woningbouwvereniging Vestia zorgt voor de reparatie van de gevel. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 3280

w IMG 3283

Den Haag - Twee automobilisten zijn betrokken geweest bij een aanrijding in het midden van het Copernicusplein, ook wel bekend als de kruising van de Valkenboslaan en de Edisonstraat. Een ambulanceverpleegkundige heeft een slachtoffer nagekeken op letsel en het tramverkeer is korte tijd gestremd geweest. Tijdens het ongeval vond nog een aanrijding plaats; hierbij raakte niemand gewond. Vermoedelijk was het eerste incident te interessant om naar te kijken, in plaats van de remlichten van de voorganger. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 3299

w IMG 3304

w IMG 3286

Zoetermeer - Een bewoonster van een flatwoning aan de Dunantstraat ging vanmiddag even boodschappen doen, maar was vergeten dat er nog iets in de oven stond. Hierop ontstond een brandje waarbij de nodige rook vrijkwam. De tankautospuit van kazerne Zoetermeer/Stadshart ging voor nacontrole met spoed ter plaatse. De brandweermensen hebben o.a. de woning geventileerd. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0003

w DSC 0006

w DSC 0008

Donderdag 23 april:

Zoetermeer - Omstreeks kwart voor twaalf vanavond ontstond er in een woning aan de Pruimengaarde een medische noodsituatie rond een kind. Twee ambulances werden met spoed derwaarts gestuurd en ook de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam werd gealarmeerd. De traumahelikopter landde op een veld bij het Maximaplein en het MMT werd door een politievoertuig naar de Pruimengaarde vervoerd. Het kindje is uiteindelijk met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. De traumahelikopter heeft de arts bij het ziekenhuis weer opgehaald (Foto's: Robin Leltz en Donny Kooistra)

w IMG 9658

w IMG 9672

w DSC 0666

Vrijdag 24 april:

Den Haag -Op de Conradkade, ter hoogte van de Chasséstraat, kwamen vanochtend omstreeks kwart voor elf een fietsster en een tram met elkaar in botsing. Ambulancedienst en brandweer gingen met spoed ter plaatse. De verwondingen van de fietsster vielen weliswaar ogenschijnlijk mee, maar toch is zij voor alle zekerheid naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

w DSC 0694

w DSC 0695

w DSC 0700

Den Haag - Op de Melis Stokelaan, ter hoogte van de Leyweg, botsten omstreeks tien voor twee vanmiddag drie auto's achterop elkaar. Twee inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht en één daarvan is uiteindelijk zonder spoed naar het ziekenhuis verveord. Twee auto's konden na de afwikkeling hun weg vervolgen; de derde is door een berger opgehaald. De Melis Stokelaan was tijdelijk afgesloten tussen de Loevesteinlaan en de Leyweg. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 8770

w IMG 8775

w IMG 8777

Hoek van Holland - Omstreeks half acht vond er een medische noodsituatie plaats in de Rijpstraat. Behalve de ambulancedienst uit regio Haaglanden kwam ook de traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse. Deze tro zoals gewoonlijk veel bekijks. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

w IMG 3977

w IMG 3978

w IMG 3980

Zondag 26 april:

Voorburg - Vanavond rond acht uur is er een schoorsteenbrandje ontstaan in een woning aan de Laan van Oostenburg. De tankautospuit en hoogwerker van kazerne Leidschendam-Voorburg en de tankautospuit van kazerne Leidschenveen rukten hiervoor uit. De brandweermensen zagen dat er veel rook uit de schoorsteen kwam en dat er dus iets in de schoorsteen brandde. Het rookkanaal is vervolgens gereinigd met behulp van een ramoneur. Het nader bericht luidde 'kleine brand'. (Foto's: Sebastiaan Drost)

w BST 3924SD

w BST 3927SD

w BST 3937SD