Nieuwsflits week 18 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 18

kop nieuwsflitsthumb 18Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 18 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 28 april:

Wassenaar - Op de kruising van de Deijlerweg met de Clematislaan vond vanochtend rond tien over half tien een aanrijding plaats tussen een auto en een snorscooter. De bestuurder van de auto sloeg rechtsaf en zag daarbij de bestuurster van de snorscooter over het hoofd. Een botsing volgde en de scooterbestuurster raakte gewond. Ambulancepersoneel heeft de scooterbestuurster onderzocht. Zij is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC 2894 3

w DSC 2895 3

w DSC 2896 4

w DSC 2897 3

Woensdag 29 april

Den Haag - Een botsing tussen een RandstadRailvoertuig en een auto op de kruising van de Laan van Meerdervoort en de Zonnebloemstraat heeft vanmiddag voor een stremming gezorgd. Even voor zes uur 's avonds kwamen beiden met elkaar in aanraking, met alleen materiële schade tot gevolg. Na het invullen van het schadeformulier konden beide partijen weer door. Passagiers uit de RandstadRail moesten te voet verder. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 4805

w IMG 4810

w IMG 4804

Donderdag 30 april:

Zoetermeer - Op de A12, tussen Nootdorp en Zoetermeer, kwamen vanmiddag omstreeks kwart voor vier enkele voertuigen met elkaar in botsing. Twee van de drie rijstroken van de rijbaan richting Utrecht moesten hierdoor worden afgesloten. Dit leidde meteen tot lange files vanaf de omliggende wegen. Er is voor zover bekend één gewonde naar een ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgevoerd. (Foto's: Rogier Visser)

w IMG 5232

w IMG 5234

w IMG 5235

w IMG 5238

Den Haag - Op de Theems in Leidschenveen kwamen rond kwart voor zes een auto en een pizzakoerier op een scooter met elkaar in botsing. De pizzakoerier is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Rick Hebing)

w IMG 7782

w IMG 7783

w IMG 7787

Den Haag - Even over half zeven vanavond vond er in de Waldorpstraat een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Eén van de inzittenden hield daar nek- en/of rugklachten aan over en moest in de ambulance worden onderzocht. Na onderzoek in de ambulance is de persoon onder A2 (geen spoed0 naar het ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de twee auto's afgevoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 1166

w IMG 1167

w IMG 1168

Den Haag - De komst van de brandweer was even na zeven uur vanavond gewenst in een woning aan de Linnaeusstraat, waar sprake was van wateroverlast. Of het de oorzaak van de wateroverlast was is nog onduidelijk, maar in de woning werd een bescheiden hennepkwekerij aangetroffen met een paar planten. De politie heeft het een en ander in beslag genomen en onderzoekt de zaak verder. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 1175

w IMG 1176

w IMG 1179

w IMG 1184

Vrijdag 1 mei:

Wassenaar - Op het Stadhoudersplein vond vanmiddag even na één uur een ongeval plaats. Een automobilist verleende geen voorrang aan een fietser die op de rotonde reed. Een botsing was hiervan het gevolg. De fietser raakte lichtgewond en is door de verpleegkundige van de Rapid Responder onderzocht. De verpleegkundige heeft hem ook een lift naar huis gegeven, terwijl de fiets door een agent naar het politiebureau is gebracht. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC 2906

w DSC 2908

w DSC 2910

w DSC 2915

Zoetermeer - Een medische noodsituatie in een woning aan de Florens van Brederodelaan was de reden van de komst van de traumahelikopter met het MMT. Deze is weer geland op de inmiddels bekende landingslocatie bij het Máximaplein. Het MMT is dooor de politie naar de woning gebracht en weer teruggebracht naar de landingslocatie. (Foto's: Martin van Oostveen en Roy Wolters)

w IMG 0787

w IMG 5239

Zaterdag 2 mei:

Wassenaar - Op de kruising 'Den Deijl' (N44 met de Lange kerkdam) overtrad de bestuurder van een personenauto, komende vanuit de richting van Amsterdam, het verbod om rechtsaf te slaan. Hier ging een plotselinge remactie aan voroaf. Een achteropkomende auto moest hierdoor ook 'in de ankers', evenals twee achterop komende vrachtwagens. Hierdoor ontstond een kop-staart aanrijding tussen de drie laatstgenoemde voertuigen. Een inzittende van de personenauto had nekklachten en is in de ambulance onderzocht. Hierna is deze zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De automobilist die dit alles veroorzaakte is naar verluidt niet getraceerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC 2923

w DSC 2926

w DSC 2931

w DSC 2936

Den Haag - Op de Laan van Wateringse Veld botste een automobiliste omstreeks kwart over tien tegen een geparkeerde auto. Door nog onbekende oorzaak was zij de macht over het stuur verloren. De vrouw is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. De Laan van Wateringse Veld was richting de Wippolderlaan enige tijd afgesloten. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 1275

w IMG 1279

w IMG 1284

Den Haag - Even later was het raak op de De Genestetlaan, nabij de Paets van Troostwijkstraat. Daar botsten drie voertuigen achterop elkaar. Eén van de inzittenden raakte gewond en is zonder spoed naar het MCH/Westeinde ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 1292

w IMG 1294

w IMG 1298

Zoetermeer – Een paard is zaterdagmiddag door nog onbekende oorzaak in een sloot terecht gekomen. Het dier lag in een sloot langs het Waterpad. De brandweer is ter plaatse gekomen om het dier weer op het droge te krijgen. Met behulp van brandslangen en omstanders wisten zij het dier weer op de kant te krijgen. (Foto's: Roy Wolters)

w IMG 5257

w IMG 5259

w IMG 5260

Delft - Omstreeks vijf uur vond er tijdens het uitvoegen naar de afrit A13 Delft-Zuid een ongeval plaats tussen een auto en een motor. Beide bestuurders kwamen uit de richting Rotterdam, waarbij een van de bestuurders de ander niet zag rijden tijdens het uitvoegen. De motorrijder kwam ten val, waarvoor een ambulance ter plaatse kwam. Deze vervoerde de motorrijder naar het ziekenhuis. Een berger nam zijn motor mee. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF57847

w SBF57853

w SBF57855

w SBF57857

Wateringen - Op het Kerkevoetpad in hadden omstreeks half acht drie jongens opvallend veel interesse voor een woning, waarop een buurtbewoner de politie belde. In de omgeving konden agenten drie verdachten aanhouden, die er bij het zien van de sterke arm vandoor waren gegaan. De drie, 17 en 18 jaar uit Wateringen en Den Hoorn, zijn ingesloten voor verhoor. De recherche onderzoekt de zaak. Eén van de verdachten gaf een agent een kopstoot in een poging zich aan zijn aanhouding te onttrekken. Tegen hem is aangifte van mishandeling gedaan. Bij de woning werden inbrekerswerktuigen aangetroffen. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 1308

w IMG 1314

w IMG 1320

w IMG 1323