Nieuwsflits week 27 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 27

kop nieuwsflitsthumb 27Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 27 in de regio hebben afgespeeld.


 

Maandag 29 juni:

Leidschendam - Op het fietspad op de kruising van de Prinsensingel met de Heuvelweg komt omstreeks kwart over twaalf een oudere man met zijn fiets ten val. De man raakt zwaargewond. Ambulancedienst en het MMT spoedden zich ter plaatse en hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Hierna is hij met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Bob van Keulen)

w IMG 1063

w IMG 1064

Dinsdag 30 juni:

Rijswijk - Omstreeks vijf over drie ontstaat er een kop-staartbotsing tussen twee personenauto's op de Prinses Beatrixlaan, nabij de kruising met de Wethouder Brederodelaan. Twee inzittenden van de voorste auto, de bestuurster en haar passagiere, raken gewond. Na onderzoek door het ambulancepersoneel is de bestuurster met spoed naar het ziekenhuis vervoerd en de passagiere is zonder spoed vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 0121

w NVM 0131

w NVM 0146

Woensdag 1 juli:

Rijswijk - Een dame trapte vanmiddag even voor twee uur op de van den Tempellaan vermoedelijk op het verkeerde pedaal en kwam aldaar met haar auto in de struiken terecht. Brandweer en ambulancedienst werden gealarmeerd maar het viel allemaal reuze mee. Mevrouw bleek na onderzoek geen letsel te hebben en de auto was niet noemenswaardig beschadigd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 0319

w NVM 0322

w NVM 0327

w NVM 0328

Vrijdag 3 juli:

Voorburg - Op de Rodelaan, voor de verkeerslichten met de Prins Bernhardlaan, botste de bestuurder van een personenauto achterop een scooter. De scooterbestuurder kwam ten val en is in de ambulance onderzocht op letsel. Het onderzoek wees uit dat de scooterbestuurder niet vervoerd hoefde te worden. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 2488

w IMG 2489

Den Haag - Omstreeks tien over drie vond er op de kruising van de Raamweg en de Groenhovenstraat een kop-staart aanrijding plaats tusen twee auto's, waaronder een oldtimer. Een inzittende van één van de auto's raakte aan haar been gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 2501

w IMG 2505

w IMG 2508

w IMG 2509b

Rijswijk - Even over half vier kwamen een scootmobiel en een auto op de kruising van de van der Kooijweg met de Molenwetering met elkaar in botsing. De bestuurster van de scootmobiel viel op de grond en raakte gewond. Zij is door ambulancepersoneel onderzzocht en daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Haar scootmobiel is door een stagiaire van de politie naar een familielid overgebracht. (Foto's en video: Nick van Mourik)

w NVM 0872

w NVM 0874

w NVM 0891

w NVM 0909

Den Haag - Een auto en een motor kwamen vanmiddag iets voor half zes met elkaar in botsing op de De la Reyweg, ter hoogte van het Vrijstaathof. De motorrijder is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Zijn motor moest door een berger worden afgevoerd. De brandweer is ter plaatse geweest omdat de motor brandstof had gelekt. (Foto's: Donny Kooistra en Maurice Schotman)

w IMG 5223

w IMG 5228

w IMG 1531

w IMG 1538

Den Haag - De brandweer moest er even over half zes aan te pas komen toen er in de Appelstraat stenen uit de gevel naar beneden vielen. Vanwege de veiligheid van passanten werd gelijk de onderliggende Primera winkel afgesloten en werd een stuk trottoir afgezet. Brandweermensen hebben vanuit een hoogwerker loszittende geveldelen verwijderd. Toen dat achter de rug was en er geen gevaar meer dreigde, kon de afzetting worden opgeheven. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 2516

w IMG 2539

w IMG 2547

w IMG 2549

Zaterdag 4 juli:

Den Haag - Een automobilist botste vanavond rond kwart over acht in de Waldorpstraat door nog onbekende oorzaak tegen een lichtmast op de middenberm. De auto raakte zwaar beschadigd en van de lichtmast hingen de kappen naar beneden. De brandweer hoefde niemand te bevrijden en uit onderzoek door het ambulancepersoneel bleek dat niemand hoefde te worden vervoerd. Uit een blaastest bleek dat de bestuurder niet had gedronken (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 0921

w NVM 0930

w NVM 0934

w NVM 0935