Nieuwsflits week 31 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 31

kop nieuwsflitsthumb 31Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 31 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 28 juli:

Wassenaar - Een automobilist verleende vanavond rond tien voor half negen op de kruising van de Deijlerweg met de Oude Trambaan geen voorrang aan een passerende scooter. Een botsing was hiervan het gevolg. De scooterbestuurder is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

w IMG 7344

w IMG 7352

w IMG 7356

w IMG 7358

Woensdag 29 juli

Den Haag - Op de Witte de Withstraat wordt een brand gemeld in een klein buurtsupertje annex slagerij. De brandweer slaat de ruit van de voordeur in om binnen te komen. Uiteindelijk blijkt het mee te vallen (foto's: Shane Alders)

w IMG 9450

w IMG 9454

Den Haag - Even voor vijf uur werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd voor een medische noodsituatie van een kindje in een woning aan de Gevers Deynootweg. Het kindje is naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter is geland bij het Rosarium in het Westbroekpark en het MMT is door een politievoertuig naar en vanaf de Gevers Deynootweg vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles en Nick van Mourik)

w NVM 3115

w IMG 6058

w IMG 6062

w NVM 3135

w IMG 6071

Donderdag 30 juli:

Zoetermeer - Vanmiddag heeft er rond half vijf op de Overwest richting de Nederlandlaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een snorfiets en een personenauto. De opzittende van de snorfiets raakte hierbij gewond. Een behulpzame omstander heeft na het ongeval de nek van het slachtoffer gefixeerd zodat er geen verdere verwondingen konden ontstaan. Het slachtoffer is op de brancard gelegd en naar het ziekenhuis vervoerd om aan zijn verwoningen verzorgd te worden. De Verkeerspolitie heeft de zaak in onderzoek. (Foto's: Sander van den Berg)

w CentrumWest 1

w CentrumWest 2

w CentrumWest 3

Vrijdag 31 juli:

Wassenaar - Een ongeval materieel op de N44. Volgens omstanders haalde de personenauto de vrachtwagen rechts in waardoor de vrachtwagen de personenauto niet waarnam toen de vrachtwagen van rijstrook wilde wisselen. Waarschijnlijk heeft de vrachtwagen in de bocht van de Zijdeweg naar de N44 twee rijstroken breed gereden omdat deze de bocht anders niet haalde. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC00431

w DSC00432

w DSC00434

w DSC00436

Delft - Omstreeks tien voor half tien vanavond vindt er een ongeval plaats op de Kfar-Savaweg. Een auto met enkele inzittenden rijdt vanaf de Brasserskade en slaat rechtsaf de Kfar-Savaweg op. In de bocht verliest de bestuurder de macht over het stuur en de auto botst op de middenberm tegen een lichtmast. Er wordt een ambulance gealarmeerd en twee inzittenden worden onderzocht. Beiden hoeven echter niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Behalve de auto heeft ook de lichtmast schade opgelopen. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF52931

w SBF52935

w SBF52933

w SBF52937

Zaterdag 1 augustus:

Den Haag - Een poging om te stoken liep op de Van Soutelandelaan anders af dan gepland, omdat na het stoken brand onstond. Kort nadat de hulpdiensten gealarmeerd waren kwam de brandweer ter plaatse. Na de blussing hebben brandweerlieden de schoorsteen geramoneurd. Bij het incident zijn geen gewonden gevallen. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 7255

w IMG 7256

w IMG 7257

Den Haag - Rond tien voor negen heeft er op de Hengelolaan een kleine brand gewoed in een woning nabij de Dassenrade. Gealarmeerde brandweerlieden hadden de situatie snel onder controle, maar toch was er een persoon die even nagekeken diende te worden door de ambulancedienst. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is vooralsnog onbekend. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 7266

w IMG 7268

w IMG 7271

Zondag 2 augustus:

Wassenaar - Een automobilist -rijdende op de Groot Haesebroekseweg- kreeg even voor tien uur vanochtend geen voorrang van een automobilist die vanaf de Schouwweg wilde oversteken. De bestuurder van de Prius heeft nog een uitwijkmanoeuvre ondernomen. Omdat de passagiere van de aangereden auto zwanger was, werd ter controle een ambulance opgeroepen. Het is niet bekend of de vrouw is vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC 2999 1

w DSC 3001 1

w DSC 3005 1

w DSC 3006 1

Den Haag - Een vrouw die over de Drapeniersgaarde fietste, met haar kindje achterop in een kinderzitje, werd omstreeks kwart over drie vanmiddag aangereden door een automobiliste. Moeder en kind werden door het ambulancepersoneel onderzocht in de ambulance. Daar bleek dat beiden niet naar het ziekenhuis vervoerd hoefden te worden. De fiets was er minder aan toe en liep veel schade op. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 8085

w IMG 8088

w IMG 8094