Nieuwsflits week 32 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 32

kop nieuwsflitsthumb 32Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 32 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 3 augustus:

Den Haag - Maandagavond is er een grote politie-inzet geweest in de Tienhovenselaan te Den Haag. Volgens omwonenden kwamen meerdere politievoertuigen met "toeters en bellen" de straat inrijden. Volgens de politiewoordvoerder betrof het een incident in de relationele sfeer. Onbekend of er aanhoudingen zijn verricht. Een van de betrokken kinderen heeft een traumabeertje gekregen van een agente. (Foto: Sander Paardekooper)

w SBF52949

w SBF52955

Vrijdag 7 augustus:

Zoetermeer - Omstreeks half twee vanmiddag vond er in een flatwoning aan het Alferbos een 'medische noodsituatie binnenshuis' plaats. Meerdere politie-eenheden, twee ambulances en de traumahelikopter met het MMT kwamen ter plaatse. Ondanks de inzet van alle hulpverleners is de persoon overleden. Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan naar het overlijdensgeval. Het is nog onbekend wat er uit het onderzoek is gekomen. (Foto's: Jayden Media en Fred Wolters)

w DSC 0020

w DSC 0041

w IMG 2375

w IMG 2388

w IMG 2422

Den Haag - Omsreeks kwart voor vijf vond op de Beeklaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Hierbij werd ook nog een geparkeerd voertuig geraakt. Brandweer en ambulancedienst zijn ter plaatse gegaan, mede omdat men rekening hield met een beknelling. Uiteindelijk is de betreffende bestuurder zonder te knippen uit zijn voertuig gehaald en onderzocht in de ambulance. Of hij vervoerd moest worden naar het ziekenhuis is niet bekend. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 7448

w IMG 7449

w IMG 7451

w IMG 7460

w IMG 7473