Nieuwsflits week 33 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 33

kop nieuwsflitsthumb 33Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 33 in de regio hebben afgespeeld.


 Maandag 10 augustus:

Naaldwijk - Omstreeks kwart voor drie ontstond er als gevolg van een technische storing een brandje op het dak van zwembad 'De Hoge Bomen' aan de Hoogwerf. Hierdoor was er sprake van enige rookontwikkeling. Hierop werden brandweervoertuigen uit Naaldwijk en Honselersdijk opgeroepen, alsmede politie en ambulancedienst. Vanwege de rookontwikkeling is het zwembad enige tijd ontruimd geweest en werden bezoekers elders op het terrein opgevangen. De brand was snel onder controle en hierna kon er weer naar hartelust gezwommen worden. Zwemmers en hulpverleners kregen namens de directie van het zwembad een ijsje aangeboden voor de schrik c.q. inzet. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

w NVM 3978

w IMG 9634

w NVM 3990

w NVM 3987

Den Haag - Op de kruising van de Betje Wolffstraat met de Roemer Visscherstraat vond omstreeks kwart over vijf een aanrijding tussen twee auto's plaats. Een bijrijder in één van de auto's raakte gewond en is na onderzoek in de ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 4008

w NVM 4011

w NVM 4015

w NVM 4020

Woensdag 12 augustus:

Delfgauw - Omstreeks half één vanmiddag vindt er op de Transportweg een aanrijding plaats tussen een motorrijder en een bestelbus. De motorrijder is in de zijkant van de bestelbus gereden. Hij is met onbekende verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De motor is door berger Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: Jayden Media)

w DSC 0208

w IMG 20150812 WA0009

w DSC 0210

Donderdag 13 augustus

Zoetermeer - "Bovenaan de afrit Zoetermeer" komt een auto op zijn kant terecht. De bestuurder daarvan wordt gecontroleerd door de ambulancebemanning, maar hoeft uiteindelijk niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd (Foto's: Fred Wolters en Huub Walraven)

w IMG 2718

w IMG 3046

Zondag 16 augustus:

Pijnacker - Een kauw komt in een flat aan het Acaciahof via het dak in de liftschacht terecht en weet de weg naar buiten vervolgens niet meer te vinden. De tyankautospuit van Pijnacker werd vanmorgen rond half elf opgeroepen om de kauw te bevrijden. Het beestje is daarna overgedragen aan de Dierenambulance. (Foto's: Jayden Media)

w DSC 0248

w DSC 0250

w DSC 0252

w DSC 0255

Den Haag - Omstreeks tien over half elf vanavond stond door onbekende oorzaak ineens een schuurtje in lichterlaaie achter een woning aan de Oosterhesselenstraat. De tankautospuit en hoogwerker van kazerne Loosduinen zijn met spoed ter plaatse gekomen en de brand was snel geblust. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 9780

w IMG 9782

w IMG 9785

w IMG 9787