Nieuwsflits week 38 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 38

kop nieuwsflitsthumb 38Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 38 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 14 september:

Den Haag - Op de van Alkemadelaan botstse een scooterbestuurder omstreeks kwart over acht vanmorgen op een persoon die langs de weg aan het werk was. De scooterbestuurder is lopend de ambulance in gegaan. Het is niet bekend of hij is vervoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 9096

w IMG 9103

w IMG 9108

w IMG 9112

Rijswijk - Op De A44 (vlak voor Wassenaar) raakt een automobiliste in de slip en knalt tegen de vangrail. Zij wordt gecontroleerd door de bemanning van een ambulance, maar hoeft uiteindelijk niet naar het zieknhuis vervoerd te worden. Wel levert het incident een forse file op; zeker ook omdat de A4 op dat moment ook helemaal vaststaat door een vrachtwagen met pech t.h.v. Leidschendam (foto's: Devin Waasdorp)

w DSC 0001

w DSC 0003

w DSC 0012

Zoetermeer - In een woning aan het Lofoten vond vanochtend een 'medische noodsituatie' plaats. De ambulancedienst kwam ter plaatse, evenals de traumahelikopter met het MMT; deze is in de omgeving van het adres geland. De patiënt is zonder spoed vervoerd en de arts van het MMT is niet meegereden met de ambulance. (Foto's: Martin van Oostveen)

w IMG 5783

w IMG 5784

w IMG 5787

w IMG 5789

Den Hoorn - Op de Hoonrseweg werd vanochtend even na half tien op straat een verwarde man aangetroffen die naakt over straat zou hebben gelopen. Volgens getuigen zou de man gewond zijn geweest. De ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse geweest. Het slachtoffer is vervoerd naar het MCH/Westeinde ziekenhuis. De arts is met de ambulance meegereden en is in het ziekenhuis weer opgehaald door de traumahelikopter. De politie doet onderzoek naar het incident. (Foto's: Jaap Werksma)

w 1

w 2

w 3

Den Haag - Omstreeks tien over vijf vanmiddag is op de Valkenboslaan een fietsster aangereden terwijl zij over de voetgangersoversteekplaats fietste nabij de rotonde op de kruising van de Valkenboslaan met de Weimarstraat. Voorbijgangers verleenden eerste hulp aan de vrouw. Zij is in een ambulance onderzocht. Het is niet bekend of zij is vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 3921

w IMG 3951

w IMG 3958

w IMG 3962

Delft
- Even na tien uur vanavond is er door onbekende oorzaak brand uitgebroken in een studentenflat aan de E. du Perronlaan. Brandweervoertuigen van kazernes Delft en Den Hoorn rukten uit. De brandweer had het brandje snel onder controle. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 3966

w IMG 3973

w IMG 3993

Dinsdag 15 september:

Den Haag - Op de kruising van de Bezuidenhoutseweg met de Laan van Nieuw Oost Indië kwam omstreeks half drie een Veolia-bus van lijn 43 in botsing met een personenauto. Omdat de bus hard moest remmen kwam een passagier in de bus ten val en raakte gewond. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 9711

w IMG 9713

w IMG 9716

w IMG 9718

Leidschendam - Op de kruising Oude Trambaan met De Koppels komen twee personenauto's met elkaar in botsing. De materieele schade is fors, maar uiteindelijk hoeft er niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Het verkeer kan een andere weg zoeken, en ondervindt daarom relatief weinig hinder van het ongeval. (foto's: Rene Hendriks)
w PEEN3886

w PEEN3892

w PEEN3893

Den Haag - Een scooterbestuurder werd vanmiddag omstreeks kwart over twee op het fietspad op de kruising van de Loosduinseweg met de Tripstraat geraakt door een hek dat door de harde wind omver waaide. Het hek was neergezet in verband met werkzaamheden daar, maar was kennelijk niet stevig genoeg verankerd. Politie, ambulancedienst, brandweer en zelfs de traumahelikopter met het MMT werden gealarmeerd. Maar het viel allemaal erg mee; het slachtoffer raakte niet bekneld en is na onderzoek in de ambulance zonder spoed vervoerd. Brandweer en traumahelikopter zijn niet ingezet. (Foto's: Femke Vennik en Piet de Ruiter)

w DSC 0499

w 001

w 004

w 005

Woensdag 16 september:

Zoetermeer - Het Mobiel Medisch Team (Lifeliner 2) werd vanochtend gealarmeerd voor een inzet aan het Vegelinsbos. Het betrof een medische noodsituatie in een woning. De arts en de verpleegkundige van het MMT hebben het ambulancepersoneel geassisteerd in de woning. Het slachtoffer bevond zich op de 1e verdieping. Hierdoor moest de brandweer ter plaatse komen om het slachtoffer met behulp van een hoogwerker vanaf de eerste etage naar beneden te hijsen. Het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding van de politie vervoerd naar het MCH/Westeinde ziekenhuis in Den Haag. De arts van het MMT is meegereden in de ambulance. De piloot en verpleegkundige zijn met de traumahelikopter naar het Malieveld gevlogen om daar de arts weer op te halen. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0001

w DSC 0003

w DSC 0013

w DSC 0023

w DSC 0040

Den Haag - Op de Loevesteinlaan, ongeveer ter hooge van de Fluitenbergstraat, botsten vanmiddag rond tien voor half vijf twee auto's achterop elkaar. Van onder de motorkap van de achterste auto kwam rook of stoom, dus de brandweer werd gewaarschuwd. Die had een en ander snel onder controle. Eén inzittende is door het ambulancepersoneel onderzocht en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Remco Meiners en Marcel Been)

w 20150916 162222 1

w IMG 20150916 WA0001

w 20150916 162228 1

Donderdag 17 september:

Leidschendam - Een paardentrailer raakte vanmiddag in winkelcentrum Leidsenhage zwaar beschadigd toen deze te hoog bleek voor de parkeergarage aldaar. De trailer (waarin op dat moment geen paard vervoerd werd) hing achter een personenauto, waarvan de bestuurder vanaf het parkeerdak naar beneden wilde rijden. Door de beschadigde kap van de trailer te halen, kon de trailer uiteindelijk naar beneden worden gereden. Volgens getuigen had de automobilist bij het naar boven rijden de hoogtebalk geraakt maar is gewoon doorgereden. Terug omlaag  bleek uiteindelijk een brug te ver... (Foto's: @JeroenPaul)

w image1

w image2

Zaterdag 19 september:

Voorburg - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden omstreeks één uur vanbmiddag gealarmeerd voor een mediscie noodsituatie in een woning aan de Willemstraat. De traumahelikopter uit Rotterdam is geland op een parkeerterrein nabij het Diakonessenhuis. Dit trok de aandacht van veel voorbijgangers. De patiënt is met spoed naar het LUMC in Leiden vervoerd en de arts van het MMT is met de ambulance meegereden. De traumahelikopter heeft de arts in Leiden opgehaald. Een agente is in staat gesteld deze vlucht mee te maken. (Foto's: Ruben van Essen)

w IMG 8543

w Diasonesse MMT

w IMG 8559

Den Haag - Op de kruising van de Parallelweg met de Wouwermanstraat vond vanmiddag een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Er vielen geen gewonden, maar de schade was groot. Het was tijdelijk niet mogelijk om vanuit de richting van het Rijswijkseplein in de richting van De Heemstraat te rijden. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF58462

w SBF58468

w SBF58471

w SBF58477

Delfgauw - Op de Delftsestraatweg kwamen rond vijf uur vanmiddag een scooterrijder en een fietsster met elkaar in botsing. De fietsster raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jayden Media en Jonathan de Bruin)

w DSC 0559

w IMG 7322

Zondag 20 september:

Den Haag - Even na middernacht werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand in een pand aan de Stationsweg. Een klein uurtje daarvoor was de brandweer daar al heen gestuurd in verband met een melding van wateroverlast. Het is niet bekend wat er nu precies in de brand heeft gestaan. Volgens omstanders zou er een hennepkwekerij in het pand zijn gevestigd, maar dat kon niet worden bevestigd. (Video en foto's: Nick van der Toorn)


w IMG 4194

w IMG 4206

w IMG 4234

w IMG 4249

Den Haag - Omstreeks vijf uur raakte een automobilist op de A12 links (richting Den Haag), ter hoogte van de afrit Leidschenveen, door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en botste tegen de vangrail in de middenberm. Hierdoor moesten tijdelijk twee rijstroken worden afgesloten. De bestuurder van de auto is in een andere auto gestapt, waardoor de politie niet meer kon achterhalen wie de bestuurder is geweest. Het hoe en waarom van deze 'move' is niet bekend. Het incident veroorzaakte ogenblikkelijk een file. (Foto's: Ferrie van der Geer)

w ferrie1

w ferrie2

w ferrie3

w image1B

Den Haag - Op de Rijswijkse Waterweg met de Van Campenvaart is vanavond een fietser aangereden door een automobilist. Vermoedelijk heeft de automobilist de fietser niet opgemerkt bij het rechtsafslaan. De fietser raakte gewond en is zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie onderzoekt het ongeval. (Foto's: Rick Hebing)

w IMG 9104

w IMG 9108

w IMG 9110