Nieuwsflits week 43 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 43

kop nieuwsflitsthumb-43Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 43 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 21 oktober:

Den Haag  - Op de kruising Laan van Meerdervoort met de Groen van Prinstererlaan komen even na middernacht een personenauto en een 45 km auto met elkaar in aanrijding. De meegealarmeerde ambulancedienst heeft een persoon nagekeken maar deze hoefde niet vervoerd te worden. Vanwege het ongeval was de Groen van Prinstererlaan richting de rotonde tijdelijk afgesloten. Na het invullen van het schadeformulier en onderzoek door de verkeerspolitie konden beide partijen hun weg vervolgen. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 4191

w-IMG 4194

w-IMG 4199

Vrijdag 24 oktober:

Voorburg - Het ging vanmiddag niet helemaal goed op de Mgr. van Steelaan. Eeen dame was daar aan het uitparkeren, maar zag een voorbijrijdende vrachtwagen over het hoofd. Een botsing en veel schade was het gevolg. Er moest een ambulance aan te pas komen, maar de dame hoefde voor zover wij weten niet te worden vervoerd. (Foto's: Bob van Keulen)

w-DFX 7823-1

w-DFX 7825-1