Nieuwsflits week 44 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 44

kop nieuwsflitsthumb-44Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 44 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 27 oktober:

Zoetermeer - Een fietsster is vanmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de van Leeuwenhoeklaan. Omstreeks tien over drie werd zij op de rotonde ter hoogte van de Dunantstraat aangereden door een personenauto. De fietsster stak de rijbaan over en op dat moment werd zij aangereden door de personenauto. Waarschijnlijk heeft de personenauto de fietsster over het hoofd gezien. De fietsster is door het ambulancepersoneel onderzocht op eventuele verwondingen en daar bleek dat vervoer naar het ziekenhuiks niet nodig was. De Verkeerspolitie is ook ter plaatse geweest maar heeft verder geen onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Beide partijen handelen het onderling af. (Foto's/video: Sander van den Berg)

w-DSC00290

w-DSC00293

w-DSC00295

w-DSC00305

Dinsdag 28 oktober:

Den Haag - Een fietser had vanmiddag niet in de gaten dat op de Vissershavenstraat een bestelauto van een apotheek dubbel geparkeerd stond en botste achterop de auto. Door de klap van de botsing vloog de fietser half door de achterruit van de bestelauto en raakte gewond. De onfortuinlijke fietser is per ambulance, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 4677

w-IMG 4678

w-IMG 4680

w-IMG 4681

Woensdag 29 oktober

Zoetermeer  - Door nog onbekende reden is de bestuurder van een auto vanavond de macht over het stuur verloren, tegen een betonnen blok aangereden en op de zijkant tot stilstand gekomen op de Du Meelaan. Brandweer, ambulance en politie werden gealarmeerd. Hulpdiensten hebben de bestuurdster geholpen het voertuig te verlaten. De bestuurdster is door ambulancepersoneel behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de aanrijding.

w-IMG 4900

w-IMG 4902

w-IMG 4905

w-IMG 4906

Vrijdag 31 oktober

Den Haag - Buurtbewoners aan de Hendrik Zwaardecroonstraat maakten vrijdagavond laat melding van een brand in een bouwcontainer. Gezien de container dicht bij behuizing en geparkeerde auto's stond werd door de meldkamer besloten de tankautospuit van Leidschenveen onder prio 1 te alarmeren. De bemanning had de brand snel onder controle. Brandschade aan omliggende huizen of auto's was er dan ook niet. De oorzaak moet waarschijnlijk worden gezocht bij brandstichting. (Foto's en video: Ruben van Essen)

w-HendrikZwaardecroonstraat- 1

w-HendrikZwaardecroonstraat- 2

w-HendrikZwaardecroonstraat- 3

Zaterdag 1 november:

Zoetermeer - Een brommerrijder is rond half twaalf 's-avonds gewond geraakt nadat hij met zijn brommer tegen de opstaande rand van een bussluis is gereden. Zijn passagier heeft zijn val gebroken in de bosjes, maar de bestuurder kwam er minder goed vanaf; hij werd op de wervelplank gefixeerd en naar het ziekenhuis vervoerd. De brommer moet als verloren worden beschouwd.

w-IMG 5177

w-IMG 5180

w-IMG 5182

w-IMG 5184

Zondag 2 november:

Den Haag - Bij het nemen van de bocht van de Escamplaan naar de Volendamlaan ging het vannacht rond half drie enigszins mis met deze bolide; de bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en raakte een boompje. Het boompje heeft het overleefd en er vielen in de auto geen gewonden. (Foto: Carlo Zuidema)

w-20141102 023431  1

Zoetermeer - De traumahelikopter 'Lifeliner 2' met het Mobiel Medisch Team aan boord, had omstreeks half zeven bij tankstation 'Knorrestein' langs de A12 een kort rendez vous met de bemanning van een ambulance. Deze was even daarvoor ten behoeve van een 'medische noodsituatie' ingezet op het Eemland in Zoetermeer. De gezondheidstoestand van de patiënt maakte het echter noodzakelijk dat de arts van het MMT alsnog mee zou rijden met de ambulance. Bij het tankstation is de arts van het MMT overgestapt op de ambulance en meegereden naar het MCH/Westeinde ziekenhuis. Deze is daar opgehaald door de traumahelikopter. (Foto's: Martin van Oostveen)

w-IMG 6210

w-IMG 6223

w-IMG 6245