Palace Promenade kort ontruimd na brandje | Regio15.nl

Palace Promenade kort ontruimd na brandje

20121203-palacepromenade-kopt-IMG 6706Den Haag - Na een brandje in een restaurant moest winkelcentrum Palace Promenade vanmiddag voor korte duur worden ontruimd.


Even voor half één werd de tankautospuit van kazerne Scheveningen gealarmeerd voor een automatische brandmelding in het winkelcentrum.

Kort daarop kwamen bij de alarmcentrale van de brandweer telefoontjes binnen dat er echt iets zou branden. Hierop zijn de tankautospuit van kazerne Archipel en de hoogwerker van Scheveningen gestuurd.

Ondertussen werd het winkelcentrum ontruimd. Het bleek dat in een brasserie de vlam in een frituurpan was geslagen. De brandweer heeft, onder andere met een overdrukventilator, het winkelcentrum geventileerd. Ook werden enkele ramen voor dit doel vanaf de buitenkant ingeslagen.

Zo'n zes mensen hebben rook ingeademd. Drie daarvan zijn door een van de gealarmeerde ambulances naar het ziekenhuis vervoerd.

Het management van sushirestaurant 'Sumo' spreekt overigens eerdere berichten tegen dat de brand in haar restaurant zou zijn ontstaan.

Foto's: Shane Alders

w-IMG 6662

w-IMG 6679

w-IMG 6686

w-IMG 6706

w-IMG 6758