Brandweer druk met de gevolgen van storm 'Henk' | Regio15.nl

Brandweer druk met de gevolgen van storm 'Henk'

Haaglanden - Storm 'Henk' trekt over de regio. Het KNMI heeft in verband met de storm code geel afgegeven voor de regio.


Leidschendam - Bij de Graaf Willem de Rijkelaan is een boom omgevallen. De boom was op de weg terecht gekomen, waardoor de weg versperd was. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd, zodat het verkeer er weer langs kon. (Beelden: Rene Hendriks)

37nwh2.JPG

b0xVO8.JPG

ZBWZeX.JPG

0BErO1.JPG

Wassenaar - Bij de Langstraat is het reclamebord van 'Eko Plaza' van de gevel afgewaaid. Omdat de stroomdraden van het reclamebord los/gevaarlijk hingen is de brandweer ter plaatse gekomen. De brandweer heeft de situatie veiliggesteld. (Beelden: Herman van der Woude)

iverea.JPG

9Ccht9.JPG

UaLJTx.JPG

mN5lxW.JPG

Rijswijk - Bij de Laan Te Blotinghe is een grote boom omgevallen. De boom lag over een pad. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd om het pad weer vrij te maken. (Beelden: Ivar Gieles)

Q886mZ.JPG

Oa4Vs0.JPG

Jhfx0l.JPG

7ArsLL.JPG

QWnAv8.JPG

37oTde.JPG

AYfTsc.JPG

jOUKjG.JPG

SpE1ra.JPG

YjjaBo.JPG

Den Haag - De brandweer is opgeroepen omdat een gedeelte van een steiger bij het Catharinaland los lag. De brandweer heeft gekeken of de situatie veilig was. (Beelden: Herman van der Woude)

J53pca.JPG

IiVuW0.JPG

k8uGXj.JPG

EuVlNP.JPG

KM8Kro.JPG

Den Haag - Bij De Gaarde is een grote tak van een boom afgebroken en op meerdere geparkeerde auto's terecht gekomen. Maar liefst vijf auto's raakten hierdoor beschadigd. De brandweer is ter plaatse om de grote tak in stukken te zagen en de weg vrij te maken. (Beelden: Ivar Gieles)

cY94jI.JPG

Wn9Hyf.JPG

irpQ0I.JPG

lqhctX.JPG

SKzRuO.JPG

0ceBAG.JPG

2t8ArR.JPG

Lz6LEp.JPG

EMC8Cd.JPG

VOiRrH.JPG

OU53ND.JPG

hX0D0j.JPG

uDIrTP.JPG

NU8OAa.JPG

1h6jHm.JPG

Den Haag - Passagiers van HTM-bus 20 schrokken zich wild, toen er tijdens de rit op de Ruychrocklaan een boom omviel op de bus. De bus kon hierdoor niet verder rijden. Firma Knijnenburg heeft uiteindelijk de boom van de bus getild. Niemand raakte gewond. (Beelden: Herman van der Woude)

6uktm5.JPG

HVD6Bs.JPG

N6BlHz.JPG

eZ6ii0.JPG

w2M8cb.JPG

lFu3K5.JPG

Den Haag - Op de Melis Stokelaan zijn takken van een boom losgekomen en op de bovenleiding van de HTM terechtgekomen. Hierdoor zijn de trams op dit traject uitgevallen. (Beelden: Ivar Gieles)

gVK885.JPG

GYt4VT.JPG

cNxSfa.JPG

OjwsSx.JPG

T6MRVK.JPG