Autobranden rond Oud en Nieuw | Regio15.nl

Autobranden rond Oud en Nieuw

Regio -Traditiegetrouw raken er rond Oud en Nieuw veel auto's in brand. In dit item een overzicht van de autobranden die wij in beeld hebben gebracht.@nbsp


Op Oudjaarsdag en gedurende de nieuwjaarsnacht werd de brandweer in de regio Haaglanden naar schatting ongeveer 28 keer gealarmeerd voor een autobrand.

Den Haag - Op de Neherkade vatte de lading afval achterin een vrachtwagen van Haagse Milieu Service vanavond vlam. De brandweer moest eraan te pas komen om de afvalbrand te blussen. (Foto's: Sander Paardekooper en Danny Botman)

1oCefA.JPG

Gyi9Al.JPG

6Bg2IK.JPG

LMxwII.JPG

Ljn9ZY.JPG

nvDJDK.JPG

Den Haag - In de Boerhaavestraat raakt een auto in een garage in brand. De brandweer is even bezig met blussen. De auto is total-loss. (Foto's en video: Danny Botman)

BUhAvz.JPG

tkuQLT.JPG

Itok0p.JPG

kKXXfM.JPG

Den Haag - In de Ulenpasstraat raakt een auto in brand. De brandweer is snel ter plaatse, maar de schade aan de auto betekent waarschijnlijk dat het ding total loss is. (Foto's: Donny Kooistra)

Zvel9J.JPG

iGdYKg.JPG

a40X4q.JPG

Den Haag - Even voor middernacht raakt een auto op het Trekvlietplein in brand (Foto's: Ruben van Essen)

YoLYlI.JPG

7fOe3R.JPG

576KyK.JPG

h2TcrY.JPG

Den Haag - Op de Lau Mazirellaan brandde vannacht deze geparkeerde auto uit. Rond de autobrand deed zich ook een opstootje voor. Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend. (Foto's: Bob van Keulen)

P3d99k.jpg

PmW3di.JPG

Den Haag - En deze auto stond geparkeerd aan de van Zeggelenlaan in Laak en brandde eveneens uit. (Video: Danny Botman Foto's: Sander Paardekooper en Danny Botman)

WKXtAW.JPG

EVHA6E.JPG

J5Tch1.JPG

fU29AQ.JPG

Den Haag - In De Vliegerstraat branddde vannacht een personenauto helemaal uit. Een erachter geparkeerde bestelbus liep door deze brand ook schade op. (Video: Donny Kooistra, Foto's: Ruben van Essen en Sander Paardekooper)

pY8vs0.JPG

W8BX1T.JPG

Fm5zzl.JPG

2xc3m9.JPG

Den Haag - Aan het einde van de nacht is er nog een auto uitgebrand op de Louise de Colignystraat in het Bezuidenhout. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in brand. Bijna alle plastic onderdelen in de auto zijn totaal weggesmolten. De brandweer bluste de auto, waar helaas niet veel meer van over is. (Video en foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper)

O5R5hk.JPG

kclu8p.JPG

7cby7a.JPG

ljAXhf.JPG

v7kKRl.JPG

PR1P0D.JPG

Wassenaar - Op Nieuwjaarsdag omstreeks kwart over twee raakte door nog onbekende oorzaak deze auto in brand op de Middelweg. De brandweermensen van Wassenaar waren er snel bij, maar dat kon niet verhinderen dat de auto zwaar beschadigd raakte. (Foto's: Herman van der Woude)

w IMG 5357

w IMG 5364

w IMG 5370

w IMG 5375