Zoekactie naar mevrouw Wil van Dijk-Middendorp (82) | Regio15.nl

Zoekactie naar mevrouw Wil van Dijk-Middendorp (82)

Den Haag - Zij is al sinds donderdagavond 1 oktober jongstleden vermist, de 82-jarige mevrouw Wil van Dijk-Middendorp.


Vrienden/kennissen verspreidden onlangs een pamflet waarop was te lezen dat mevrouw Middendorp, zoals zij in de opsporingsberichten wordt genoemd, lijdt aan dementie.

Daarbij schijnt zij zich nogal snel 'teveel' te vinden en bang te zijn om anderen tot last te zijn. Dat was de reden waarom zij al eerder was verdwenen en eerst na enige tijd - gelukkig in goede doen - werd gevonden.

Inmiddels is mevrouw Middendorp alweer bijna vier dagen vermist en de familie, maar ook de politie, maken zich veel zorgen. Vanmiddag hebben de hulpdiensten op en rond het water bij Klein Zwitserland, bij de Klatteweg, gezocht. Daarbij is onder andere gebruik gemaakt van een speurhond.

Wil Middendorp verdween dus donderdagavond rond negen uur vanaf verzorgingstehuis 'Oldeslo' aan de Maurits de Brauwweg in Den Haag. Zij draagt een zilveren horloge, een zilveren slaven armband en een bril. Waarschijnlijk is zij gekleed in een 3/4 licht beige/grijze broek, een beige vest of jas en bruine schoenen.

Wellicht heeft zij zich verstopt in een schuurtje, tuinhuisje of bootje. Als u tips heeft, bel dan met de politie via 0800-6070. Bedankt namens familie, kennissen en politie!

Foto's: Shane Alders

w wil middendorp i

w IMG 9725

w IMG 9768

w IMG 9805

w IMG 9835

w IMG 9858