Arrestatieteam doet inval in woning Miamihof | Regio15.nl

Arrestatieteam doet inval in woning Miamihof

Den Haag - Het arrestatieteam van de politie heeft vanmiddag een inval gedaan in een woning aan het Miamihof, in Wateringseveld.


Politiemensen met kogelwerende vesten aan hebben de wijk vanaf ongeveer kwart voor één afgegrendeld, in afwachting van het arrestatieteam.

Dat kwam omstreeks drie uur in actie; er werd een inval gedaan in een benedenwoning en daarbij werd een deel van de voordeur eraf gezaagd. In de woning werd niemand aangetroffen en zijn er dus geen aanhoudingen verricht.

De politie kon of wilde in het belang van het onderzoek geen verdere mededelingen doen over deze politieactie. Het is daarom niet bekend of deze inval verband houdt met het schietincident van vanmorgen op de nabijgelegen Laan van Wateringseveld.

UPDATE 17.30 uur: de politie heeft na een anonieme tip een hennepkwekerij aangetroffen in de woning. Het arrestatieteam is ingezet bij de inval omdat het mogelijk zou gaan om iemand die over een vuurwapen zou beschikken. De hennepkwekerij wordt dinsdagavond ontmanteld.

Video: Nick van Mourik


Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn

Yf3fXO.JPG

TIEd8V.JPG

3uGRsL.JPG

jI0A0p.JPG

fEQXPV.JPG

xU5fNc.JPG

8fSoHN.JPG

OESjps.JPG

HbiR1u.JPG

PcwrmN.JPG