Drie personen aangehouden na aantreffen overleden persoon Frans Halsstraat | Regio15.nl

Drie personen aangehouden na aantreffen overleden persoon Frans Halsstraat

Den Haag - In een woning aan de Frans Halsstraat is vanmiddag een overleden persoon aangetroffen.


Hulpdiensten betraden de woning na een melding van een gaslucht. Daarbij werd het lichaam van een overleden persoon aangetrofen. Of er daadwerkelijk een gaslek was is niet bekend. Brandweerlieden hebben wel de woning geventileerd.

De recherche sluit niet uit dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gebracht. In de woning hielden agenten drie verdachten aan.

Een Team Grootschalig Opsporen (TGO) startte onder leiding van een officier van justitie een onderzoek naar dit overlijden. Forensisch experts stelden een onderzoek in de woning in. De drie verdachten, een 24 en 34-jarige Hagenaar en een 26-jarige Haagse, zitten nog vast. Hun betrokkenheid bij het overlijden wordt onderzocht.

Op dit moment is nog niet duidelijk of het om een man of een vrouw gaat.

Een fors deel van de Frans Halsstraat is als 'plaats delict' afgesloten met lint. De politie is een onderzoek gestart. Dat moet duidelijk gaan maken of het om natuurlijk overlijden of een misdrijf gaat.

Agenten stelden direct na het aantreffen van het slachtoffer een buurtonderzoek in. De recherche komt graag in contact met personen die iets opvallends gezien of gehoord hebben in de Frans Halsstraat of andere informatie hebben die voor het team van belang kan zijn. U kunt dit melden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Update 7 april: de politie heeft een nieuwe verdachte aangehouden in deze zaak. De reeds eerder aangehouden verdachten zijn inmiddels weer op vrije voeten.

Foto's en video: Daan van den Ende

oIot8z.JPG

L7mk2O.JPG

8X5RYN.JPG

QgzEt0.JPG

iZZgAM.JPG

q0Gcps.JPG

8IrqH5.JPG

e7wI7u.JPG