Overleden man aangetroffen Schalk Burgerstraat | Regio15.nl

Overleden man aangetroffen Schalk Burgerstraat

Den Haag - In de Schalk Burgerstraat is vanmorgen een overleden man aangetroffen.


De man werd rond half zes aangetroffen op het trottoir nabij de Durbanstraat en hierop werden de hulpdiensten verwittigd.

Politie- en ambulancepersoneel heeft nog geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten.

Over de toedracht van het overlijden kan de politie nog niets zeggen. In de Schalk Burgerstraat is een plaats delict afgezet en Forensische Opsoring verricht uitgebreid onderzoek.

Volgens de politie is het slachtoffer een 51-jarige Hagenaar en wordt een misdrijf niet uitgesloten. Volgens informatie op Omroep West zouden buren hebben verteld dat het slachtoffer en een vrouw op straat ruzie hebben gehad met een jongeman, waarna er gegil hoorbaar zou zijn geweest.

In de directe omgeving van de Schalk Burgerstraat werd hierna een 21-jarige Hagenaar aangehouden. De recherche onderzoekt of hij mogelijk betrokken is bij het overlijden van de man.

Gelijktijdig met het onderzoek naar de toedracht van het overlijden, onderzoekt de recherche of er een mogelijk verband is met een autobrand eerder deze ochtend aan het Kaapseplein.

De recherche vraagt uw medewerking. Heeft u iets gezien dat te maken kan hebben met dit incident of heeft u informatie hierover, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Anoniem uw verhaal vertellen kan via 0800-7000.

Update 27-5: Na onderzoek is gebleken dat de man een natuurlijke dood is gestorven. De man die als verdachte was aangehouden, is inmiddels weer vrijgelaten.

Video en foto's: Donny Kooistra

O6wPXe.JPG

WM8mZ6.JPG

i5ujPm.JPG

4

7Ma53A.JPG

6

dpadLZ.JPG

c95u24.JPG

s7ZGRZ.JPG

ISKITN.JPG

Dq6TYy.JPG

SEC85N.JPG

5Ee8Tv.JPG

beQHcA.JPG

WuGlys.JPG