Man zwaargewond na mishandeling Spuistraat | Regio15.nl

Man zwaargewond na mishandeling Spuistraat

Den Haag - In de Spuistraat is vrijdagochtend een persoon zwaargewond geraakt na een mishandeling.


Omstreeks half zes kregen de hulpdiensten een melding dat er een persoon onder het bloed in de Spuistraat lag.

Behalve twee ambulances werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam gealarmeerd; haar komst werd niet afgewacht.

Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd, werd hij met spoed (A1) naar het MCH/Westeinde ziekenhuis vervoerd.

Er werd een groot Plaats Delict (PD) afgezet in de winkelstraat. De politie is een uitgebreid onderzoek naar het incident gestart. Er zouden inmiddels twee verdachten zijn aangehouden.

Update 10 augustus 2016:

De districtsrecherche van bureau Hoefkade is op zoek naar een man die vrijdag 22 juli omstreeks 05:10 uur betrokken is geweest bij een zware mishandeling aan de Spuistraat ter hoogte van de voormalige V&D. Agenten kregen de melding dat er in de Spuistraat een vechtpartij was. Ter plaatse bleek een 42-jarige Hagenaar zodanig mishandeld te zijn dat hij naar een ziekenhuis is vervoerd. In de omgeving wisten agenten twee verdachten aan te houden. Een van hen bleek niets met de mishandeling te maken te hebben. De tweede verdachte een 26-jarige Leidenaar zit nog vast. Na het zien van videobeelden blijkt bij de mishandeling blijkt nog een verdachte te zijn betrokken. Het betreft een man die gekleed was in een lange broek, een wit T-shirt en een zwarte jas. De man heeft kort haar en een donkere huidskleur. Helaas is de man niet herkenbaar in beeld. De politie wil graag weten wie deze man is. Bent u getuige geweest of heeft u op andere wijze iets te melden over dit incident? Bel dan met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Foto's: Daan van den Ende, Donny Kooistra 

PZ4w0C.jpeg

VtTB5g.JPG

dkdDig.JPG

GdJek4.JPG

9F0so2.JPG

Gfst7z.JPG

FA8L2s.JPG

ZqM9QE.JPG

U1Viyc.JPG

fK9Vuz.JPG

dQZb9T.JPG

oMjbap.JPG