Ernstige mishandeling op het Paletplein | Regio15.nl

Ernstige mishandeling op het Paletplein

Den Haag - Vrijdagavond raakte een man zwaargewond nadat hij door meerdere mannen op het Paletplein ernstig werd toegetakeld.


Getuigen zagen een auto met hoge snelheid door rood rijden en zagen vervolgens meerdere mannen uitstappen. Twee mannen op scooters reden ook naar het slachtoffer. Acht jongens van ongeveer 20 jaar oud renden naar het slachtoffer en begonnen hevig op hem in te slaan. Het slachtoffer verloor darbij zijn bewustzijn. Bij de mishandeling werd een gewikkelde doek gebruikt. De mannen gingen er na de mishandeling vandoor.

Op 8 juni 2016 werd er op steenworp afstand ook al iemand ernstig mishandeld, op een soortgelijke manier. 

De gealarmeerde hulpdiensten kwamen snel ter plaatse. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel en vervolgens met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. 

De politie heeft met veel eenheden in de omgeving van het Paletplein gezocht naar de daders. Volgens een woordvoerder van de politie hebben de zoekacties geen resultaat opgeleverd en zijn er nog geen verdachten aangehouden. De politie heeft diverse getuigenverklaringen afgenomen en de camerabeelden opgevraagd. De recherche onderzoekt de zaak verder. 

De oorzaak van de mishandeling is vermoedelijk een ruzie. De verdachten zochten kort daarvoor ruzie met het slachtoffer bij de voetbalkooi op de Delfselaan. 

Bent u getuige geweest van de mishandeling of van de eerdere ruzie tussen het slachtoffer en de groep bij de voetbalkooi, dan komt de recherche graag met u in contact via 0900-8844. Anoniem uw verhaal vertellen, kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto's en video: Daan van den Ende en Donny Kooistra

02nxJE.JPG

q3iI6l.JPG

FAy3pF.JPG

0vz4jU.JPG

TLkr94.JPG

vTVAax.JPG

0wt7zi.JPG

8dDOgt.JPG