Agent lost schot op auto vluchtende verdachte | Regio15.nl

Agent lost schot op auto vluchtende verdachte

Den Haag - Naar aanleiding van een verdachte situatie op woensdag 31 augustus in de Van Koetsveldstraat hield de politie uiteindelijk alle drie de verdachten aan.


Om 06:45 uur kwam bij de politie de melding binnen dat in de Van Koetsveldstraat drie mannen zich verdacht ophielden. Toen de politie ter plaatste kwam, ging het drietal er gelijk vandoor.

Agenten wisten al vrij snel op de Goeverneurlaan een 25-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aan te houden. Een tweede verdachte, een 18-jarige man uit Alphen aan den Rijn, werd aangehouden in de Stieltjesstraat.

De derde verdachte stapte in een auto en deze werd later op de Rijswijkseweg, nabij de Draaistraat, gesignaleerd. Een motoragent gaf de bestuurder een stopteken. De bestuurder negeerde dat waarna de agent een schot loste op de auto. De auto werd later in de Bontekoestraat leeg aangetroffen.

Om de eenheden op de grond bij te staan, heeft een politiehelikopter boven de wijk gecirkeld. Even later werd de derde verdachte, een 23-jarige man uit Antwerpen, nabij station Moerwijk alsnog aangehouden.

Foto's en video: Sander Paardekooper, Donny Kooistra


YjhL1p.JPG

1JBG5d.JPG

9JpbBe.JPG

LnKicK.JPG

DLzEqd.JPG

LqJHh6.JPG

VHn3Tk.JPG

8tZb0g.JPG

9KTq7o.JPG

vejdeo.JPG

cl4dBX.JPG

AAz7wY.JPG

payVer.JPG

Xdb1o1.JPG

X4XYfk.JPG

sleoHI.JPG