Drie personen gestoken op de Loosduinseweg | Regio15.nl

Drie personen gestoken op de Loosduinseweg

Den Haag - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft op de Loosduinseweg een ernstige mishandeling plaatsgevonden.


Rond twee uur kwamen diverse meldingen bij de meldkamer binnen van omstanders die de mishandeling hebben zien gebeuren.

Vanwege de ernst van de meldingen werden er naast twee ambulances ook het Mobiel-Medisch Team (MMT) uit Rotterdam gealarmeerd. Het MMT kwam met de auto ter plaatse.

De politie kwam met onder andere de hondenbrigade en veel eenheden ter plaatse. Zij hebben meteen een Plaats Delict (PD) afgezet.

Drie personen bleken daar te zijn gestoken. 

Een zwaargewonde man werd behandeld en is vervolgens met spoed naar het Westeinde ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT-team reed mee in de ambulance ter ondersteuning.

Het tweede slachtoffer was weliswaar aanspreekbaar maar bleek te zijn gestoken in zijn billen. Het MMT-team is teruggekeerd vanuit het Westeinde ziekenhuis en heeft onder andere ondersteuning geboden bij de behandeling van het tweede slachtoffer. Het tweede slachtoffer is ook met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. 

Het derde slachtoffer is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

In de omgeving werden vijf verdachten aangehouden.

Diverse bewijsmaterialen waaronder kleding zijn in bewijszakken meegenomen naar het politiebureau. De politie onderzoekt de zaak.

Politie zoekt getuigen

Na het steekincident is een groep van 6 a 8 mannen weggelopen in de richting van de De La Reyweg. Deze mannen liepen zwalkend en waren onvast ter been. De politie wil graag achter de identiteit komen van deze mannen om hun betrokkenheid vast te kunnen stellen. Heeft u iets gezien van dit incident of heeft u meer informatie hierover, dan kunt u contact opnemen met de districtsrecherche Den Haag West via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook als u camerabeelden heeft, hoort de recherche dat graag.

Foto's en video: Donny Kooistra

x5I8Ag.JPG

ow8Pd1.JPG

1K4E0d.JPG

4hGx99.JPG

crHlKb.JPG

n3bHdx.JPG

4b8LgN.JPG

OlPmSS.JPG

wjsFnZ.JPG

ypU44I.JPG

SBYB61.JPG

y2cg9F.JPG

WYCZ7P.JPG