Grote zoekactie naar vermiste Richard Hogervorst in Delft | Regio15.nl

Grote zoekactie naar vermiste Richard Hogervorst in Delft

Delft - De politie kamt vandaag samen met diverse partners een groot deel van het Delftse Hout uit, op zoek naar (sporen die leiden naar) de vermiste Richard Hogervorst.


Richard Hogervorst

Richard is sinds 19 november vermist en de politie heeft deze vermissing hoog opgenomen. Met andere woorden: er zijn aanwijzingen dat Richard zich in een levensbedreigende situatie bevindt of, als hij niet (snel) gevonden wordt, in zo'n situatie terecht komt.

Na het laatste contact met hem zijn onder andere medicijnen bij hem thuis aangetroffen die hij nodig heeft, maar dus niet mee heeft genomen.

De politie kamt samen met leden van de Mobiele Eenheid, (speur)hondengeleiders en vrijwilligers van het Rode Kruis diverse plekken uit op zoek naar Richard. Uit rechercheonderzoek komen plaatsen naar voren waar Richard zich met grote regelmaat bevond of langskwam.

Het Rode Kruis heeft getrainde vrijwilligers van het Ready2Help-netwerk gevraagd om aanwezig te zijn bij de zoekactie. Vanuit dit netwerk zijn er 24 mensen aanwezig, onder wie 2 teamleiders. 

De zoekactie begon vanmorgen om elf uur met een briefing. De zoekactie zal enkele uren in beslag nemen. De politie vraagt iedereen uit te kijkennaar Richard Hogervorst, met nadruk in en rond Delft. Richard is 54 jaar oud, 1,80 meter lang en heeft donker haar. Meer informatie over het Ready2Help-netwerk kunt u vinden op de site van het Nederlandse Rode Kruis. Al zo'n 38.000 personen gingen u voor en hebben zich al aangemeld.

Foto's en video: Donny Kooistra

eG28dn.JPG

JIQrQr.JPG

UayGcE.JPG

IHLMmQ.JPG

ZuXVDx.JPG

wjUUV3.jpg

HdwAUT.JPG

aBMdHq.JPG

NSkZwU.JPG

JGpPyW.JPG

EJkzC1.JPG

LGK0zk.JPG

q3caZY.JPG

8mxF24.JPG

xH8LDw.JPG

vqGWBr.JPG

4Js7Ps.JPG

2wRFwM.JPG

lGjY0X.JPG