Onderzoek na aantreffen dode in portiekwoning | Regio15.nl

Onderzoek na aantreffen dode in portiekwoning

Den Haag - De politie is sinds woensdagmiddag bezig met een onderzoek nadat zij in een portiekwoning een stoffelijk overschot aantroffen.


Rechercheurs in witte pakken zijn sinds woensdagmiddag twee uur bezig in de portiekwoning aan de Groen van Prinstererlaan.

Over de identiteit van de overleden persoon is vooralsnog niets bekend.

Omwoners geven aan dat zij hebben gezien dat er braakschade is aan de woning. Een woordvoerder van de politie kon dit nog niet bevestigen en laat weten dat zij nog geen aanvullende informatie kunnen geven.

Afgelopen vrijdag werd er een stoffelijk overschot gevonden in het water in Maasland, later bleek dat de man door een ongeval is overleden. Afgelopen zaterdag werd er een stoffelijk overschot gevonden in de bossage van het Hoekpolderpark in Rijswijk; de politie sluit een misdrijf niet uit en vraagt getuigen zich te melden.

Update 20.45: de politie meldt dat het om de 91-jarige bewoner van de woning gaat. Uit de eerste uitkomsten van het onderzoek blijkt dat het overlijden van de man waarschijnlijk niet het gevolg is van een misdrijf. Of er sprake is geweest van een ongeval of een natuurlijkde dood wordt nog verder onderzocht.

Foto's en video: Ivar Gieles

cJRdxD.JPG

9ZvoQv.JPG

FajcoI.JPG

Dff6cx.JPG

3gDKvm.JPG