Inbrekers stelen grote hoeveelheid sigaretten Kleveringweg Delft | Regio15.nl

Inbrekers stelen grote hoeveelheid sigaretten Kleveringweg Delft

Den Haag - De politie is vannacht geruime tijd bezig geweest met het zoeken naar inbrekers bij een groothandel op de Kleveringweg.


Politieagenten kregen rond tien over half drie een inbraakmelding bij groothandel Hanos. Na onderzoek in het pand bleek dat er inderdaad was ingebroken en dat er bij de diefstal een grote hoeveelheid sigaretten was gestolen.

Forensische Opsporing deed in het pand en buiten op het terrein een uitgebreid sporenonderzoek. In het water dat grenst aan het bedrijf en het Hertenkamp troffen agenten twee bootjes aan. Deze zijn door de brandweer uit het water gehaald en door de politie in beslag genomen voor sporenonderzoek.

Bij het zoeken naar de inbrekers is onder andere gebruik gemaakt van politiehonden. Voor zover bekend zijn de inbrekers niet aangetroffen.

Heeft u in de omgeving van de Kleveringweg of in het Hertenkamp iets verdachts gezien rond het tijdstip van de inbraak? Is u in de dagen hiervoor iets bijzonders in deze omgeving opgevallen, of heeft u andere informatie? De recherche komt graag met u in contact via 0900 8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Foto's en video: Roy Wolters

c2NKdW.JPG

fpCq6G.JPG

hzARRG.JPG

NkEopR.JPG

8xO4j1.jpeg

CQzuNx.JPG

8269uf.jpeg

F1p6pF.JPG

S1qFuA.jpeg

zZ2Xnz.jpeg

0hpieQ.JPG

OzAwwX.JPG

gdndu2.JPG

qJNPXY.JPG

Mf0yEA.JPG

m24yIt.JPG