Slachtoffer steekincident aangetroffen bij tramhalte Conradkade | Regio15.nl

Slachtoffer steekincident aangetroffen bij tramhalte Conradkade

Den Haag - Bij de tramhalte Conradkade aan de Laan van Meerdervoort is dinsdagmiddag een slachtoffer aangetroffen van een steekincident.


Een 22-jarige Hagenaar werd bij de tramhalte aangetroffen met een steekwond. Een omstander heeft eerste hulp verleend aan de man.

Na de melding kwamen meerdere politieagenten en ook ambulancepersoneel ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Vanwege het incident was tram 3 tijdelijk gestemd. De politie heeft op de halte een 'plaats delict' afgezet en heeft divers bewijsmateriaal verzameld.

Over de identiteit van het slachtoffer is vooralsnog niets bekend. De politie heeft voor zover bekend geen aanhoudingen verricht.

De recherche onderzoekt de steekpartij en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. Met name de omstander die hulp heeft verleend aan het slachtoffer wordt verzocht zich te melden via 0900 – 8844. Indien men anoniem wenst te blijven, dan kan ook contact worden opgenomen via 0800 – 7000.

Video: Nick van Mourik en Ivar Gieles

Foto's: Nick van der Toorn, Nick van Mourik en Ivar Gieles

k9Mh8C.jpeg

4rnGtV.jpeg

a5rhiI.jpeg

QdfNs3.jpeg

momk9K.jpeg

urf4At.jpeg

aW1H2e.jpeg

FFNCTV.JPG

YXF3Hq.JPG

ey7r7F.JPG